תחפושת של בובה

• הוסף לסימניות
אם אפשר את עזרתכם -
איך מחפשים ילדה כבת 8לבובה? בצורה הכי קלה ופשוטה וכמובן - מתוקה מאד...
אשמח מאד גם לתמונות!!
תודה!

• הוסף לסימניות
היתה פה תמונה של בובה מושקעת נורא בערך בגיל זה, באשכול השמן של התחפושות.

בעקרון: צמות קשורות, כובע מלמלה הדור, ושמלה ורודה נפוחה.

המזוכיסטים מוסיפים קופסא עם חלון שקוף, תג מחיר, כפתור: 'אני צוחקת! לחצו עלי'. וכן הלאה.

:p

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת גם על כיוון של בובת חרסינה:
משיגים או תופרים שימלה בסגנון השמלות של הבובות האלא
צובעים את הפנים עם מלא מייקאפ כובע קש לראש
סלסלה ....
שמעתי פעם שחיפשו זוג תאומים בן ובת לבובות האלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצי;948211:
אם אפשר את עזרתכם -
איך מחפשים ילדה כבת 8לבובה? בצורה הכי קלה ופשוטה וכמובן - מתוקה מאד...
אשמח מאד גם לתמונות!!
תודה!

וואו, בדיוק עמדתי לפתוח אשכול כזה, הבת שלי בת 6 רוצה בובה, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני באמצע לתפור לבת שלי תחפושת של בובה.
זה עוד לא מושלם בכלל,
אבל לא אכפת לי לשתף אתכן בתמונה של אמצע התפירה.
מי שרוצה שתשלח לי את המייל בפרטי ואשלח לה תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה