מידע שימושי תחפושת של בובה

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לחפש את הבת שלי בת שנתיים וחצי- מתוקה, חייכנית ומלאת מרץ לבובה.
אשמח לרעיונות איך לבצע וכן אם יש למישהי תמונה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש במקס סטוק ב20 ש"ח פאות צמר מוכנות של "בילבי" (שתי קוקיות גבוהות)
מיועדות לילדים, אבל אפשר להקטין בשביל תינוקת

• הוסף לסימניות
רוצה לתפור לבד? אם כן אני יכולה לשלוח לך תמונה באישי

• הוסף לסימניות
האמת שזה די מושקע (חמותי, אין צורך לחשוד בכשרים..)
אבל תוכלי להתרשם מהסגנון. וסתם ככה. זה לא בת בתמונה, אלא בן....
לקטן, היא הכינה כובע אתו דבר אבל עם צמות מצמר ורוד. מאלללף. רק שהוא לא מוכן להחזיק את זה על הראש לשניה:)

קבצים מצורפים

• IMG_2739.JPG
    IMG_2739.JPG
    2.7 MB · צפיות: 789
  • הוסף לסימניות
אויש, חשבתי ששלחתי באישי...
בקיצר, נא לא להעביר הלאה

• הוסף לסימניות
האמת שזה די מושקע (חמותי, אין צורך לחשוד בכשרים..)
אבל תוכלי להתרשם מהסגנון. וסתם ככה. זה לא בת בתמונה, אלא בן....
לקטן, היא הכינה כובע אתו דבר אבל עם צמות מצמר ורוד. מאלללף. רק שהוא לא מוכן להחזיק את זה על הראש לשניה:)
וואי זה מהממםם!!!!!
הכובע מושלם!!!

• הוסף לסימניות
יש מצב לקנות כזה כובע? מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
סתם ככה, משהו חמוד שמקפיץ את התחפושת.
אני תפרתי איפעם לבנות שלי בובות. וקניתי בעזרה ואחוה שקיות צחוק. יש שם את הקופסה הקטנה הלבנה הזו כמו בבובות, כשלוחצים זה משמיע צחוק, הכנסתי מתחת לתחפושת, ומבחוץ שמתי רק טיקט "תנסו אותי" או תלחצו עלי... לא זוכרת. זה גנב את ההצגה....!!!
כשחיפשתי רק בת אחת לבובה, אז שמתי לה מבובה אמיתית. "אני רוצה לישון, רוצה חיבוק,..."

• הוסף לסימניות
היי

מישהי יודעת איך עושים את הנעליים של הבובות הורדה והאדומה שלמעלה?
באיזה צורה לחתוך את הבד כדי להלביש על הנעל?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה