תחפושת של חלבן ואופה

• הוסף לסימניות
רותי, לי יש את הספר, אם את רוצה אביא ביום ראשון (כן, כן, אני חוזרת...) רק כדאי שתזכירי לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafnat;1975636:
רותי, לי יש את הספר, אם את רוצה אביא ביום ראשון (כן, כן, אני חוזרת...) רק כדאי שתזכירי לי

תודה אולי רק תצלמי או תסרקי ותשלחי למייל אני צריכה רק תמונה

• הוסף לסימניות
זה מעניין?
1.חלוק עבודה של שטראוס..חלב
2.חלוק עבודה של פפושדו..אפייה
3.חלוק עבודה לא מזוהה..
4.כד חלב ישן?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1976500:
זה מעניין?
1.חלוק עבודה של שטראוס..חלב
2.חלוק עבודה של פפושדו..אפייה
3.חלוק עבודה לא מזוהה..
4.כד חלב ישן?!

בטח בטח מעניין! ! מאיפה הוצאת את זה? ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;1977202:
חלבן משנה שעברה

תודה על הטרחה! אני מחפשת משהו קצת שונה בסגנון התמונה שהעליתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1978449:
אותי לא שואלים שאלה כזאת..:)

יש לך מה לעשות עם זה? תקבלי.

באמת? אני מוכנה לשלם על זה מה שצריך... מתי אפשר להגיע ולאן ?

• הוסף לסימניות
צילמתי לך-
הספר מנוילן מקוה שתצליחי לראות...

קבצים מצורפים

• IMG_2799.JPG
    KB 496.1 · צפיות: 391
  • IMG_2798.JPG
    KB 482 · צפיות: 289
  • IMG_2797.JPG
    KB 465.7 · צפיות: 233
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1978887:
צילמתי לך-
הספר מנוילן מקוה שתצליחי לראות...

את פשוט צדיקה ! תודה שטרחת בשבילי ... אעלה בעזרת ה תוצאות...

• הוסף לסימניות
מקפיצה....

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש למוכר כעכים, עם קסקט וכו'
אחיינים שלי התחפשו וזה היה ממש מתוק, חולצה משובצת (גווני חום)סינר עם ציורים של לחם וכעכים/ סינר חום מעור, וסל עם לחמניות ביגל... (זה ברעיון של אופה)
אה, והם גם התחפשו שנה קודם לחלבנים- חולצה משובצת (ש"ל), קסקט, סינר שחור מעור וכדי חלב
הקסקט מאד מוסיף, וזה מה שנותן את המראה "של פעם"

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cm1;1979862:
אפשר לחפש למוכר כעכים, עם קסקט וכו'
אחיינים שלי התחפשו וזה היה ממש מתוק, חולצה משובצת (גווני חום)סינר עם ציורים של לחם וכעכים/ סינר חום מעור, וסל עם לחמניות ביגל... (זה ברעיון של אופה)
אה, והם גם התחפשו שנה קודם לחלבנים- חולצה משובצת (ש"ל), קסקט, סינר שחור מעור וכדי חלב
הקסקט מאד מוסיף, וזה מה שנותן את המראה "של פעם"

בהצלחה!:)

תודה
אבל פעם לא היו סינרים מעור והחולצה לא היתה משובצת ..

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אנו באנו - פורים תשעה.png
    אנו באנו - פורים תשעה.png
    KB 289.9 · צפיות: 406
  • הוסף לסימניות
דרוש ציור של חלבן חולב פרה
אשמח מאד אם מישהו יעלה,
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה