- הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מחפשת קאפטן אמיתי של חסיד גור ... לילד בן 10.
אשמח לדעת איפה משיגים כזה דבר.
תודה
תודה
אהבתי את הרעיוןיש לי כמה יפהפיות שאני יכולה להשכיר לך
השאלה היא אם הילד נמוך או גבוה, מלא או רזה, אצלי הם מאוד רזים
חמותי ע"ה תפרה לי אותן ולבשו כשהיו בני 9 ו-10 (בן ה-9 הוא ילד גבוה, עדיין, לא בטוח שתהיה טובה)
אני מעדיפה לקנות. אבל אם לא אקנה אשמח להשכיר ממך... מאיפה את?יש לי כמה יפהפיות שאני יכולה להשכיר לך
חמותי ע"ה תפרה לי אותן ולבשו כשהיו בני 9 ו-10 (בן ה-9 הוא ילד גבוה, עדיין, לא בטוח שתהיה טובה)
באישיאני מעדיפה לקנות. אבל אם לא אקנה אשמח להשכיר ממך... מאיפה את?
רלוונטי?ש לי כמה יפהפיות שאני יכולה להשכיר לך
כןרלוונטי?
היופי בעיני המתבונן.תחפשו לחסיד ירושלמי הרבה יותר יפה וקל להשיג
שלום וברכה!
כנראה התכוונה לזה.....קאפטניהם שוים לכל השאר
מאמינה שניתן לרכוש בצרכנית הלבשה של גור בב"ב.
היי עוד רלוונטי השנה אשמח להשכיר ממך לילד בן 6 רזהשלום וברכה!
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים