מידע שימושי תחפושת של נח-נח

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון איך לחפש ילד בן שנה וחצי לנח-נח?
משהו לא מסורבל...

• הוסף לסימניות
כיפה נ-נח עם פאות מודבקות לכיפה

• הוסף לסימניות
חולצה מכופתרת משובצת צבעונית, ציצית מעל, גיטרה משחק עם מדבקות, כיפה נחנח כמובן אם את ממש רוצה את יכולה לתלות טייפ עם מוזיקה על העגלה. מישהו פעם העלה פה דף מלא מדבקות של ברסלב

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

מישהי יודעת איפה אפשר להשיג סטיקרים של נחנחים?

• הוסף לסימניות
מצאתי בפרוג משנים קודמות, את יכולה להדפיס צבעוני על דף מדבקה

קבצים מצורפים

• נחמן.pdf
    1.3 MB · צפיות: 388
  • נחמ ן.pdf
    KB 183.2 · צפיות: 281
  • הוסף לסימניות
שנה שעברה חיפשתי תינוקת בת חצי שנה לנ-נח:
צפה בקובץ המצורף 336687
צפה בקובץ המצורף 336688

כיפה נ-נח (קניתי)
ציצית רגילה במידה הכי קטנה, שהדפסתי מדבקה גדולה עם "האש שלי" והדבקתי משני הצדדים.
(חולצה מכופתרת ומכנסיים ג'ינס, כי היא היתה ברסלב מתחזק :) )
העגלה היתה פלקט שציירו לי עליו את הרכב, וגם הדבקתי מדבקות.
ולמעלה שמתי קופסא (שכל הזמן נפלה :( ) שבתוכה היה רמקול עם שירי ברסלב, וגם מלא סטיקרים לחלוקה.

קבצים מצורפים

• IMG_0160.JPG
    1.3 MB · צפיות: 346
  • IMG_0151.JPG
    1.7 MB · צפיות: 270
  • הוסף לסימניות
כשם שפרצופיהן שונות כך דיעותיהן שונות
לדעתי לא מתאים התחפושת של נ נח לגיל קטן
יותר מתוק לילד יותר גדול

• הוסף לסימניות
הנח-נח-ים המתוקים שלי..
אני מרשה להציג את התמונה כי הנחנחים של היום שרוקדים ברחובות היו תינוקות כשהתמונה הזאת צולמה...:eek:

• הוסף לסימניות
שנה שעברה חיפשתי תינוקת בת חצי שנה לנ-נח:
צפה בקובץ המצורף 336687
צפה בקובץ המצורף 336688

כיפה נ-נח (קניתי)
ציצית רגילה במידה הכי קטנה, שהדפסתי מדבקה גדולה עם "האש שלי" והדבקתי משני הצדדים.
(חולצה מכופתרת ומכנסיים ג'ינס, כי היא היתה ברסלב מתחזק :) )
העגלה היתה פלקט שציירו לי עליו את הרכב, וגם הדבקתי מדבקות.
ולמעלה שמתי קופסא (שכל הזמן נפלה :( ) שבתוכה היה רמקול עם שירי ברסלב, וגם מלא סטיקרים לחלוקה.
מקפיצה הודעה עתיקה
איפה משיגים כיפה בכזאת מידה
וציצית כזאת קטנה?
התינוקת ממש מתוקה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה