עזרה תחפושת של סוכריה

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות כיצד לחפש ילדה בת 3 לסוכריה.
אם למשהי יש תמונות אשמח לראות

• הוסף לסימניות
יש בעלי אקספרס
אבל עכשיו זה קצת מאוחר
לא מאד קשה לחקות את זה זה עשוי מסוג של סרפן שהחצאית עם מותן גבוה ועשויה מחגורה שעליה מושחלים רצועות רצועות של טול בכל צבעי הקשת לובשים כמובן מעל חצאית בסיס
החלק העליון גם מאד פשוט עם סוכריות נראהלי משכבות של סול ויש גם אקססוריז
אמא שלי קנתה לאחותי הקטנה משהו מאלף
כשאצור איתה קשר אשיג לך לינק להשראה
כולל עגילים וכולו

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזו באמזון, עלה כ 30 דולר. זה כמובן קצת יותר יקר מאלי אקספרס, שם זה עלה בין 16-25 דולר. אבל הגיע תוך פחות משבועיים, וכמובן נראה ממש איכותי. הגיע גם עם קשת תואמת.
רק אציין שזו תחפושת של סוכרית לוליפופ. לא סוכריה במבנה של טופי.

• הוסף לסימניות
צרפתי תמונה שמצאתי ברשת,פשוט מתוק!!
אפשר לקנות את החצאית בסטוק בתחנה מרכזית, ראיתי היום, יש גם בכפר השעשועים בסנטר , חולצה חלקה, והסוכריות מכינים לבד=)אני גם מחפשת את הסוכריה שלי

קבצים מצורפים

• fb3a9144a85fcdb7f1cc4fe5d760ddc6.jpg
    fb3a9144a85fcdb7f1cc4fe5d760ddc6.jpg
    KB 8.3 · צפיות: 231
  • הוסף לסימניות
אני קניתי כזו באמזון, עלה כ 30 דולר. זה כמובן קצת יותר יקר מאלי אקספרס, שם זה עלה בין 16-25 דולר. אבל הגיע תוך פחות משבועיים, וכמובן נראה ממש איכותי. הגיע גם עם קשת תואמת.
רק אציין שזו תחפושת של סוכרית לוליפופ. לא סוכריה במבנה של טופי.

שימו לב שהמשלוח עולה 20$

אך אם תוסיפו עוד מוצרים ותבצעו קניה ב49$ המשלוח יהיה חינם !

ובחישוב פשוט 31$ + 20$ משלוח = 51$
31$ + מוצרים נוספים = מחיר זהה

ואני רושם דברים אפי' שהם כ"כ פשוטים, כי שמתי לב שאנשים פעמים רבות לא מודעים לאפשרות משלוח החינם, ובקניה נבונה אפשר לחסוך המון.

• הוסף לסימניות
אני תפרתי מבד אדום מבריק ועליו אורגנזה אדומה (סוג של שיפון מבריק ועבה יותר)
גזרתי מלבן באורך של הילדה ובהיקף של הילדה + עוד קצת הרבה.
וכעשר ס''מ מלמעלה ועשר ס''מ מלמטה תפרתי גומי - וכך כל הילדה כולה היתה סוכריה אחת גדולה.
על הראש סרט אדום וחיברתי סוכריה שהכנתי מכדור קלקר עטוף בצלופן אדום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה