תחפושת של שופט

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה או רעיונות איך לבצע?
תודה

• הוסף לסימניות
שכמיה =גלימה שחורה ארוכה
כובע - קרטון שחור הבנוי מ2 חלקים: גליל בגובה כ20 ס"מ ומעליו מודבק ריבוע קרטון. למהדרים "ציציות" שחורות מאחור.
משקפים גדולות
תיק גימס בונד

• הוסף לסימניות
שופטים

שתי התחפושות לקח לי להכין בערך 1.5 שעות.

הגלימה - אני מכינה צורת אליפסה גדולה. ואז חותכת בעיגול פנימה את החלק של הצוואר.
מוסיפים שרוך, וזהו.......

את הכובע מכינים מ'סול' ועם דבק חם.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• IMG_4411.jpg
    KB 630.9 · צפיות: 178
  • הוסף לסימניות
תוסיפי כיתוב עם סמיילי צהוב (מאחורה) - לפי החוק חיבים לצחוק

• הוסף לסימניות
הגלימה - אני מכינה צורת אליפסה גדולה. ואז חותכת בעיגול פנימה את החלק של הצוואר.
מוסיפים שרוך, וזהו.......

את הכובע מכינים מ'סול' ועם דבק חם.

אני עשיתי כובע מלבד מודבק על קרטון, זה אוטנטי מאד,

ואת הגלימה את לא חייבת לחתוך בעיגול אפשר להשאיר את הבד כמו שהוא ורק לעשות לולאה מגומי למעלה עם שרוך.

קבצים מצורפים

• פורים 017.jpg
    KB 292.6 · צפיות: 134
  • הוסף לסימניות
אפשר לרשום מאחורה השיבה שופטינו כבראשונה

• הוסף לסימניות
זה לא שופט -- זה סטודנט אוניברסיטה בדרך למבחני גמר. נקרא מלבושי sub fusc.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה