מידע שימושי תחפושת שפן מתוך כובע

• הוסף לסימניות
קבלתי את התמונה מפה.
מחפשת את יוצרת התחפושת להסבר איך לעשות את הכובע.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190221-185709_Chrome.jpg
    Screenshot_20190221-185709_Chrome.jpg
    KB 273.8 · צפיות: 529
  • הוסף לסימניות
זה נראה חצאית שחורה שחיברו לה רק את הטבעת מהבד השחור.

• הוסף לסימניות
צריכה לשים בפנים משהו קשיח קצת כמו מפל או סול שזה גם עומד וגם רך יותר ונעים

• הוסף לסימניות
@מרניניג
אני רואה שההודעה מלפני שנה...
הכנת כזה?
כן. מלבד.
לא מאד עמד, אבל יצא ממש חמוד.
ראיתי מישהי שלקחה מגבעת אמיתית, השתמשה בשולי הכובע ותפרה חצאית שחורה ישרה, וזה ממש עומד, רק שזה תלוי בהיקף של הילד.

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי להשאיל את ה"כובע" בשביל התחפושת? אפשר גם בתשלום כמובן.

• הוסף לסימניות
אשמח לראות תמונה של הכנת הכובע להשראה

• הוסף לסימניות
מוכרת את כל התחפושת (לילד בן שנה+)

צילום מסך 2023-11-07 191851.jpg

• הוסף לסימניות
הכנתי מסול. לא מסובך. זכור לי שהשתמשתי בפן- לגימור. מה שכן זה לא עמד יפה כל הזמן. ולצלם אותה נורמלי פשוט שכחנו....

קבצים מצורפים

• IMG_0827.JPG
    4.4 MB · צפיות: 136
  • IMG_0835.JPG
    5 MB · צפיות: 111
  • IMG_0791.JPG
    5 MB · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם
שואלת למה שאני לא יעשה אם הכובע של הקוסם ואפתח לו פתח לרגליים יכול להציק לו? זה מדי יציב?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
שואלת למה שאני לא יעשה אם הכובע של הקוסם ואפתח לו פתח לרגליים יכול להציק לו? זה מדי יציב?
זה קשיח מידי.
תראי אצלי היא ישבה בעגלה עם זה: (במציאות כשהיא עמדה זה היה חמוד רק לא צילמנו משהו נורמלי)
1703097883159.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה