כללי תחרה וקטורית

• הוסף לסימניות
העלו פה בעבר תחרות וקטוריות.
אשמח לקבל קישור, תודה

• הוסף לסימניות
בבקשה... :)
לגבי זכויות- כנראה הורדתי מפה מתישהו כך שאין לי מושג.

קבצים מצורפים

• shutterstock_7682239.jpg
    KB 130.3 · צפיות: 14
  • shutterstock_7781008.jpg
    KB 107.4 · צפיות: 9
  • shutterstock_7866280.jpg
    KB 208.7 · צפיות: 16
  • תחרה.rar
    2.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שימי לב,
אם לקבצים קוראים: שאוטרסטוק, כנראה שהם משם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;575390:
שימי לב,
אם לקבצים קוראים: שאוטרסטוק, כנראה שלא הורדת מכאן....
בטוח שהורדתי מכאן.
(הורדתי את זה מזמן מזמן שעוד הייתי מתלהבת מכל קובץ וקטורי שמצאתי בפרוג, כי לא הכרתי את כל האתרים החינמיים של הוקטורים...)
בכ"א, למה את קובעת את זה?
הורדתי מפה בוודאות עוד המון עם השם הזה... אני יודעת שאלו קבצים בתשלום... אבל בכ"א מסתוסבבים כאן המון כאלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;575492:
בטוח שהורדתי מכאן.
(הורדתי את זה מזמן מזמן שעוד הייתי מתלהבת מכל קובץ וקטורי שמצאתי בפרוג, כי לא הכרתי את כל האתרים החינמיים של הוקטורים...)
בכ"א, למה את קובעת את זה?
הורדתי מפה בוודאות עוד המון עם השם הזה... אני יודעת שאלו קבצים בתשלום... אבל בכ"א מסתוסבבים כאן המון כאלו...

סליחה הניסוח לא היה נכון.
רק רציתי להעיר לגבי שם הקובץ ומקורו.
אבל בהחלט הבנתי שיתכן ומישהוא אחר הוריד משם והעלה לכאן.

סליחה שזה התקבל כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה