כללי <<<תחרות 'בין המצרים'>>>

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את התחום של הטיפוגרפיה ויש לי כמה רעיונות אבל אין לי זמן, חבל שאי אפשר להאריך...
השבוע שיא הלחץ בעבודה ושבוע הבא יוצאת לחופשה, אבל אי אפשר להזיז את התאריך רק בגללי, נכון??:(
מה גם שהנושא עוד שבוע יהיה פחות אקטואלי:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבי שיינפלד;825936:
תגידו, מה המצב בתיבה?
יש על מה להדיין... או :eek:

אני שמחה שהיתה לי הזדמנות וסיבה להביע את תחושת הימים,
בדיוק היתה אצלי עכשיו אחת שתחום עיסוקה ומקצועה במוזיקה,
ומשראתה את כרזתי אמרה:
איזה כייף לכם הגרפיקאים שגם בימים אלו יש לכם אופציה להבעה...

• הוסף לסימניות
יש מצב שלא מתקבלות כל הכרזות? אני באמצע לעבוד על זה
כתבו שיש אפשרות לשלוח עד יום חמישי בלילה הלא כן?

• הוסף לסימניות
אני גם מרגישה ממש פספוס, אני מאוד אוהבת טיפוגרפיה! (וגם חזקה בזה.. לדעתי :) ) אבל ממש ממש אין לי זמן. חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;826031:
אני גם מרגישה ממש פספוס, אני מאוד אוהבת טיפוגרפיה! (וגם חזקה בזה.. לדעתי :) ) אבל ממש ממש אין לי זמן. חבל.

ואם תזכי בפרס של פיקצר פרפקט? ;)

אבל בכל אופן שווה להשקיע יש עוד פרסים... :)

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהאחראים לא יכעסו על ההודעה, אבל...
אם יש פה עוד משהו שרוצה להשתתף בתחרות והבעיה היא רק ענין של זמן שיכתוב כאן ונדע אם יש ביקוש לדחות מעט את הדד ליין.

אני חושבת שלמרות שהנושא הוא ימי בין המיצרים, עדיין אפשר לדחות בכמה ימים וזה יהיה אקטואלי, בפרט שיש את הנושא של גאולה וירושלים וכו' שהם מתאימים גם לאחר תשעה באב:)

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה להשתתף, אבל כרגע אין לי זמן...

• הוסף לסימניות
ת'אמת אני עכשיו ערה רק בשביל זה (כמעט). ואם לא יצא לי מושלם אני גם לא אשלח... אז אולי כן עדיף??:confused:

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה חשבתי שזה עד י"ז (וגם זה היה מעט דחוק לי :( )
הייתי מאאאד מאאאד רוצה להשתתף. ואם ידחו את המועד בע"ה אעשה מאמץ.

• הוסף לסימניות
מה שכן אם דוחים לשני / שלישי- עבורי זה לא יעיל.
מחר יהיה לי רק מעט פנאי מוצ"ש ראשון בע"ה אנחנו בביהמ"ק ואם ח"ו לא, אז אנחנו באבל על כך.
שני לא אמור להיות לי פנאי בכלל כך ששלישי יוצא לי קרוב מידי.

בקיצור אם דוחים אני אשמח לדחיה של שבוע לפחות ואם זה לא אפשרי אז אין לי נפקא מינא אם מחר או שני - שלישי.

• הוסף לסימניות
אז דוחים?

• הוסף לסימניות
אני ערה מאתמול...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;826614:
יש עוד מעוניינים להאריך?

תעשו 'תודה' לbrr

אני רואה שיש לך עניין לדחות [נתת תודה לBRR]
זה לא בחירות לראות הממשלה שצריך הצבעה על דיון פגרה, תדחה וזהו...

• הוסף לסימניות
מענין לשמוע, מתוך כמה הם קהל המאחרים לעומת הכרזות שנשלחו כבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;826036:
ואם תזכי בפרס של פיקצר פרפקט? ;)

אז נחסוך לתת אותו...:p:D;)

• הוסף לסימניות
נו, דוחים או לא?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה