הברקהבפרסום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;826861:אני אישית לא שלחתי,
אבל אני מתארת לי את האכזבה של אילו שעמלו ונלחצו, ועבדו כל הלילה אתמול, ובמשך היום, שיוכלו לשלוח היום עד חצות את הכרזה, והנה, שוב מודיעים שדחו את זמן ההגשה.
יכול להיות שהגיע הזמן שכולנו נדע, שזמן שנקבע, אין מצב להזיז. ולא כמו הרבה ש'סומכים על הנס' ואומרים, נו, בטח עוד ידחו את זה בכמה ימים...
בואו ניתן כבוד למילה שלנו!
נכתב ע"י חננאל ת;826880:ב"ה סיימתי, אפ' שנדחה..
אם <ב-מקרה> יהיה איזשהו תיקונון, אוכל לשלוח שוב?! או שברגע ששולחים...
לא,למה?נכתב ע"י פרסומניק;828145:אז שיקבעו שהעלאת העבודות תהיה רק למחרת,
וכך למארגנים יהיה זמן לעשות זאת בנחת, ובלי לחץ שכולם מחכים עד 2 בלילה לראות...
נכתב ע"י מיסטר;828465:אני עדיין חושב שאפשר להתחיל בתשע...הרי ממילא נוכחנו מפעם שעברה שהסיפור לא נגמר עד חצות אז אלו שדווקא רוצים יוכלו להמשיך תוך כדי עד חצות לשלוח.וכך ירוויחו השאר לראות את תחילת העבודות בתשע...
כמובן אם זה אפשרי מצד הממונים.
וכן אלו שישלחו בחצות שלהם יועלו אחרונים,לא נורא.הרי ממילא הכי פרי להעלות לפי הסדר.
נכתב ע"י וידאו פלוס;828737:לעניות דעתי יש לכתוב באשכול הכרזות כל הזכויות שמורות ליוצרים, ולהוסיף אכיפה וכו'.
שלא יקרה כמו בתחרות נגד האינטרנט שהכרזות הסתובבו במיילים. - אתמול קיבלו בסיום הש"ס (של "ועתה כתבו לכם") דיסק ובו מראים רבנים המדברים על האינטרנט, ובין לבין - כרזות התחרות!
האם יש רשות להשתמש בכרזות שאנשים עמלו ויצרו![]()
נכתב ע"י נעמי ברקאי;828741:אולי באמת כדאי שמי שלא מעונין שיסתובב שיעשה סימן מים? חלש קטן ובצד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים