תחרות הדמיות

• הוסף לסימניות
שלום רב.

שמי יוסף זוהר ואני משתתף בתחרות הדמיות Vray israel. נותרו ימים ספורים עד לנעילת התחרות בו תעבור ההכרעה לידי השופטים. במידה וההדמיה שלי מוצאת חן בעינייכם אשמח אם תצביעו עבורי ובכך תגדילו את הסיכוי שלי לזכות.

ניתן להצביע להדמיה שלי בקישור הבא:

http://v-ray.co.il/contest-2015-v-ra..._id=1&photo=41

* שימו לב, יתכן שבחלק מההדמיות של המתחרים קיימת בעיית צניעות לפיכך רצוי לא לסייר בכל הגלרייה למעט הקישור שצירפתי.

• הוסף לסימניות
נותרו עוד שעות ספורות לנעילת התחרות ובזכותכם צברתי יותר מ100 קולות ביממה. אם אני יצבור עוד לפחות 100 קולות ההדמיה שלי תוביל בתחרות. אשמח אם תקדישו דקה מזמנכם להצביע עבור ההדמיה שלי בקישור הבא:

תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים בהצבעה.
נותרו עוד שעות ספורות לנעילת התחרות ועדיין ניתן להשפיע.
אנא הקדישו מעט מזמנכם.

• הוסף לסימניות
חברים יקרים אני מנג'ס לכם פעם אחרונה, נותרו עוד שעות ספורות לסוף התחרות. אני במרחק קולות בודדים מלהוביל. מי שלא הצביע עבור ההדמיה שלי שמתמודדת בתחרות מוזמן לעשות זאת.

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
הדמיות ברמה גבוהה מאוד!

• הוסף לסימניות
אכן רמה גבוהה. המרחק שלי לעבור את הקולות בהצבעה קטן מאוד ביחס לעוצמה של הפורום של פרוג וכמות הגולשים בו שיכולים להפוך את התוצאה מהר מאוד. אם כל אחד יסייע זו תהיה הפתעה טובה. :)

• הוסף לסימניות
זה כמובן חסום...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי הוגן להצביע רק על חשבון החברות בפרוג
אני לא רואה טעם בלהתגאות בתחרות שהושגה על ידי קישוש קולות
דעתי בלבד, (רוצו להצביע)

• הוסף לסימניות
תאורטית אתה צודק, אבל.. רוב המתחרים שצברו קולות זה בגלל יחסי ציבור בצורה כזו או אחרת (תאמין לי אני מכיר חלק גדול מהם) כך שלפחות מבחינת החלק של ההצבעה זה מתנהל באופן כזה. אני מנחש שמבחינת לוקחי החסות זה פשוט פרסום ולכן זה המשחק. אבל מה שיותר חשוב שהחלק של ההצבעה מהוה 20 אחוז מההכרעה הסופית. 80 אחוז מההכרעה תלויה בהחלטת השופטים שישפטו על פי קריטריונים מיקצועיים.

* בינתיים התברר לי לפני כמה דקות שלאחר נעילת התחרות לא יהיה ניתן להעלות עבודות חדשות אבל יהיה ניתן עדיין להצביע עד להכרעת השופטים. משהו כמו שבוע בערך.

• הוסף לסימניות
קקטוס היה צודק במידה וזה לא היה מקובל להתנהל כך.
הענין הוא שזה כן מתנהל כך, ומי שהצליח לגייס יותר דעת קהל שהצביעה לו (גם ללא קשר ליצירה) הוא המנצח.
מה לעשות? ככה זה.

מי שמצליח לגייס יותר לייקים גם בפייסבוק, הוא זה שמקבל את הפרסום הגבוה ביותר.
לכן התחרות כאן במידה מסוימת היא להביא את קהל הבוחרים להצביע.
ואם זה מפרגן למישהו, מה אכפת לי לעזור?

(במיוחד שהיצירה שלו היא הכי יהודית מכל האחרות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1561810:
(במיוחד שהיצירה שלו היא הכי יהודית מכל האחרות).
מילא אם המיטה הייתה "יהודית" ;)

• הוסף לסימניות
הדמיה מעולה.
לא רואה טעם לא להצביע אם אין סיבה.

• הוסף לסימניות
לחברי הפורום שלום.

התחרות כעת בעיצומה וההצבעה מתאפשרת רק עד מחר. לאחר מכן נמתין להחלטת השופטים ויפורסמו המקומות הראשונים. על מנת לשמור על פער גדול מול המתמודדים אשמח מאוד אם תסייעו ותצביעו עבורי בקישור הבא:

http://v-ray.co.il/contest-2015-v-ray-for-3ds-max-israel/?contest_id=1&photo=41

*שימו לב! יתכן שבחלק מהעבודות של המתמודדים קיימים תכנים לא צנועים לפיכך יש להימנע מסיור בגלריה למעט הקישור הישיר שצרפתי לעבודה שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה