תחרות הפורומים - סגירת הרשימות

• פותח הנושא מ"ם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים את הרגע הזה בו הדלתות השקופות של הסופר כבר נסגרות, בכריזה מזרזים את אלו שמתעכבים מול העגבניות, וכולם זורמים בתנועה איטית אך בטוחה לעבר הקופות שציוץ הברקוד שלהן מתגבר על רקע השקט המשתרר?

מכירים - להבדיל בין צרכניית חסד לפוליטיקה - את הרגע הזה של אחרי 22 בלילה בוועדת הבחירות, שכל הנציגים רצים עם חצאי רשימות והסכמים ותופסים מקום בתור מול השעון הענק?

אל תגיעו לשם.
יש לכם עד הערב.

היום היום האחרון לשליחת החומרים לתחרות!

החומרים שעלו כאן - טפו טפו בלי עין הרע חמסה חמסה שום בצל חצי שעה בתנור ו-24 שעות במקרר - משובחים אחד אחד.
מה שעולה בחודש עלה כאן בכמה ימים. בכמות ובאיכות.

אז קדימה, לסיים שיפוצים אחרונים אם צריך על פי ההמלצה המקצועית האינטנסיבית וחדורת המטרה,
ולשלשל לתיבת המערכת.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קוד לבוש למפגש: מכופתר.
ותנוחו בצהריים, זה הולך להתארך עד לשעות הקטנות של הלילה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קוד לבוש למפגש: מכופתר.
אני מבין שהולכים להיות שתי מפגשים
האחד מכופתר והשניה מכופתרת

ואנחנו נשווה את מי פינקו.
האם לנו ישימו טשולנט ואצלם יהיו פטיפורים ומקרוני.
ראו הוזהרתם!

• הוסף לסימניות
תודה על הדירבון!

יש לציין שהאתגר הצליח להוציא כמה חדשים מהמחילות והם השתלבו נהדר באיכות! אז בבקשה, נא לא לחזור לשם..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם היגוג באשכולות כאן, העלאת יצירות ודיון בהן, עוזר לניקוד של פורומי הכתיבה באתגר?
או שהפורום הזוכה נקבע רק לפי מספר המשתתפים ששלחו יצירות בפועל?
@מערכת בית פרוג

• הוסף לסימניות
אבל מה חשוב, חברים?

בחצות הלילה מיד
אחרי שסיימתם לשלוח
כשהעט עדיין ביד
כשהראש עדיין פתוח -

נצלו את עת הרצון
לסיפור נוטף שומן
לאתגר הכי קיצון
נותר עוד קצת זמן.

האתגר הדו-שבועי הגאוני של @דוכסוסטוס עדיין פתוח בהארכה עד מוצ"ש!
אל תפספסו!

• הוסף לסימניות
*הדלפה! הדלפה!*

נראה לכם שהם מתכוונים אלינו???:eek:
עוד הדלפה:
בכל אופן, מחר יעלו להצבעה העבודות של פורום כתיבה בס"ד.
אני אהיה מוכנה לחכות לכם עד מוצ"ש אם יהיו פה חתימות של כל מי שמתכונן להגיש... (ע"י לייק להודעה)...

אנחנו הפורום היחיד שהשתתף??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
הולכת להכין חולצה מכופתרת.

• הוסף לסימניות
מאיפה ההדלפות הנ"ל? לא מוצאת ת'מקור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זה האפליות האלו?:rolleyes:
רק להם נותנים אורכת זמן?:confused:
אבל עזבו, נס שיש סוף לכל תחרות, כי החבר'ה כאן לא יפסיקו להגג ולשרבט עד רגע האפס.
(זה מדהים, לא הייתי חולמת כמה כיווני חשיבה יש לביטוי אחד מוכר ולעוס!
התחרות באמת פתחה ת'ראש.....)
פורום מנצח. מה יש לומר.
אולי לכן אמרו קנאת סופרים תרבה חוכמה... ולא קנאת מאיירים?
:p

• הוסף לסימניות
נראה לי, שלבצע איור טוב, זו מטלה יותר קשה ויותר ארוכה מלכתוב קטע טוב. בלי לזלזל לרגע בכותבים המוכשרים והמשקיענים. גם כתיבה לא הולכת ברגע, ולא תמיד בקלות, מניסיון. ובכל זאת...

מה דעתכם? האם זה רק נראה לי כך, כי איור בשבילי הוא לא משהו בר התמודדות? (אולי זה עוד ישתנה פעם...עד שלא מנסים לא יודעים...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה לי, שלבצע איור טוב, זו מטלה יותר קשה ויותר ארוכה מלכתוב קטע טוב
אני לא משוכנע, אבל אינני מצייר, אז אני לא יכול להביע דעה.
מה שכן, חושבני שהסיבה לפער בין כמות החומר של הכותבים למאיירים, היא שרוב הכותבים כאן עושים את זה כתחביב להנאתם, לעומת המאיירים שעושים את זה כמקצוע וד"ל ודו"ק ואכמ"ל.

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי על זה אתמול: האם כשמתפרנסים מתחביב הוא הופך לקצת פחות תחביבי? (או שאלה נוספת שעולה לי עכשיו, האם למשל רק מה שמשלמים עליו, פחות כיף לעשות באותו הזמן ועדיין נשאר התחביב במקומו?)

• הוסף לסימניות
האם כשמתפרנסים מתחביב הוא הופך לקצת פחות תחביבי? (או שאלה נוספת שעולה לי עכשיו, האם למשל רק מה שמשלמים עליו, פחות כיף לעשות באותו הזמן ועדיין נשאר התחביב במקומו?)
כן וכן (מניסיון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה