כללי תחרות כרזות – פרוג תשע"א – כולכם מוזמנים!

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי דווקא תחרות על גרפיקה טובה ולא קופירייט?
שזה אומר לקחת נושא בעיצוב- טיפוגרפיה, קומפוזיציה, היראכיה משהו שחשוב לכל אחד
ולקחת תת נושא לדוגמא- טיפוגרפיה- משהו יודאיקה קומפוזיציה- חלונות
וזה אמור להיות משהו מאתגר להעלות את הרמה קצת.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אני בעד שיהיו כמה תחרויות:
תחרות קריאייטיב- כרגיל
תחרות עיצוב- טיפוגרפיה, קומפוזיציה וכדו'
ותחרות צילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבע;597807:
אני בעד שיהיו כמה תחרויות:
תחרות קריאייטיב- כרגיל
תחרות עיצוב- טיפוגרפיה, קומפוזיציה וכדו'
ותחרות צילום.
את מתכוונת שאת בעד ליצור. אבל אני מקווה שאת לא תהיי בין השופטות והבלבול השורר כשיש תחרות כזאת.

• הוסף לסימניות
אני גם לא אתן את הפרסים :)

אבל ברצינות, למה לא? הכוונה שלי היא לשלוש תחרויות נפרדות.

• הוסף לסימניות
מצוקת הדיור

• הוסף לסימניות
שלום, אני חדשה כאן בפורם ,
ומה שהצלחתי להבין זה שיש תחרות על כרזות ושמחפשים נושא אקטואלי ?
אשמח לקבל הסבר...
תודה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהנושא הכי בוער הוא תקשורת.
זה שעם המיילים, הטלפונים וכדומה, אנשים לא יודעים לתקשר אחד עם השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפיש;597221:
צריך להביא למודעות הציבור שגרפיקה ועיצוב זה אומנות לכל דבר ויש דברים שבעל המקצוע מבין יותר מהלקוח

מה שנרויח:
א. שלא יתערבו לנו בעיצוב ויהרסו את המודעה
(צריך לעשות 2 תיקי עבודות א' לפני שהלקוח התערב וא' אחרי...)
ב. שיבינו שמה שמקבלים חינם שווה חינם
(שמה שהילדה של השכנה עושה מעבר צבע ואוסף פונטים זה גורם לדפדף הלאה ולא להתעמק בגיבובי המלל האין סופים...)
ג. והכי חשוב - מודעות תשלום
(שגם סקיצה לוקחת זמן וששעה שמסבירים בטלפון איזה תמונה מבין 250 התמונות שבכרטיס עם הווירוסים גם היא עולה כסף...

על הציבור הרחב זה לא ישפיע, איפה הוא יזכה לראות את זה?

כל נושא שיוכל לעזור לנו כבעלי המקצוע יהיה הרבה יותר תועלתי. לא התבכינות לשמה אלא פתרונות וטיפים איך לגדול/לעבוד בכיף/להסתדר עם לקוחות/להרויח...

• הוסף לסימניות
תכלס מה הנושא של התחרות אם אפשר לדעת?

• הוסף לסימניות
מה בסוף היתה תחרות??

• הוסף לסימניות
אני חדשה כאן, ומרותקת לנושאים שעולים-יורדים כהרף עין,
וחושבת...
שנכון שמצוקת הדיור היא הנושא הכי הכי לעוס, הכי הכי נדוש, והכי הכי מוכר...
אבל דוקא לכן הוא הרבה יותר מאתגר....
ומי שב-א-מ-ת אין לו דירה ואפילו לא גרוש כדי לחשוב על גרוטאה כזאת עד ה 130 שלו...
יודע שזה אף פעם לא יהיה בשבילו נדוש מידי....

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי נא בבקשה תנו פרוט והסבר ..רוצים להתחיל להריץ רעיונות אבל צריך לדעת על מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה