כללי תחרות: לָ-כּוֹחַ שינה את חייכם המקצועיים לטובה? תעבירו את זה הלאה!

• הוסף לסימניות
לרגל חגיגות חודש להשקת המדריך ועשרות רבות של רוכשים בס"ד,
אני מכריזה על תחרות לרוכשי המדריך, שהפרס שלה הוא פרס של איש את רעהו -
אחד הערכים המרכזיים שמאפיינים את האכסניה הנהדרת שנקראת 'פרוג'.

קבצים מצורפים

• תעבירו את זה הלאה.jpg
    KB 263.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נעמה, כ"ה בכסליו זה יוצא יום ראשון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yafittz;906593:
כמה עולה המדריך?

49 ש"ח.
את כל הפרטים (כולל חצי פרק מתנה להורדה, רשימת פרקי המדריך והמלצות רוכשים) תוכלי למצוא בדף הנחיתה שבחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
נעמה, נראה לי קצת מוקדם להשתנות....
...עוד לא סיימתי ללמוד את הספר, חכי לנו עוד קצת, ודאי יהיה סיפורים מעניינים

ובהזדמנות זו, אציין שגם לאסרטיבים שבינינו וגם למי שמרגיש שההתנהלות שלו די נכונה, עדיין יש מה ללמוד בספר זה -
יישר כח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגנית;907188:
נעמה, נראה לי קצת מוקדם להשתנות....
...עוד לא סיימתי ללמוד את הספר, חכי לנו עוד קצת, ודאי יהיה סיפורים מעניינים

ובהזדמנות זו, אציין שגם לאסרטיבים שבינינו וגם למי שמרגיש שההתנהלות שלו די נכונה, עדיין יש מה ללמוד בספר זה -
יישר כח

תודה על ההארה, אני חושבת שאת צודקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה