כללי תחרות לוגואים, והנה התוצאות... ואלו יעלו לגמר!!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חברים יקרים!

אנו מודים מאד לכל אלו שטרחו עמלו והשקיעו מזמנם לביצוע לוגו. נדהמנו מההיענות הגבוהה, ומההשקעה.
כל הכבוד, תודה רבה!

לגבי הבחירות: אי אפשר לומר שלא התאכזבנו מעט ממספר הבוחרים המועט ששלח דירוג. אבל אנו מתחשבים ומבינים את זה שבעקבות ריבוי הלוגואים שרובם ככולם היו מדהימים - הבחירות הללו היו קשים מאד, ולכן הרבה חברה העדיפו לצפות מן הצד איך העניינים מתפתחים...

להלן הלוגואים הנבחרים, כאשר הם שתולים כבר בתמונת מסך מהאתר.
מתחת כל לוגו כתוב שם היוצר ומספר הלוגו.
כל משתמש מוזמן לבחור בסקר את הלוגו שנראה לו הכי מתאים. (ניתן לבחור רק פעם אחת, אין אפשרות לראות מי בחר מה)

הלוגו שיצבור דירוג הכי גבוה עד. יום רביעי. הוא הלוגו שלנו!!

לאחר שיבחר הלוגו, ניתן אפשרות ליוצר לשפצו אם ירצה..
אנו מבקשים מיוצרי 5 הלוגואים שיכתבו כל אחד מה מסמל הלוגו, ומדוע הוא מעוצב בצורה בה הם עיצבו אותו.

והנה תוצאות הבחירות הראשונות:

קבצים מצורפים

• 16.jpg
    KB 499.9 · צפיות: 0
  • 35.jpg
    KB 510.5 · צפיות: 17
  • 52.jpg
    KB 517.8 · צפיות: 18
  • 106.jpg
    KB 501.2 · צפיות: 15
  • 122.jpg
    KB 515.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נא לא לכתוב כאן הודעות

ניתן רק לבחור את הלוגו המיועד.

(מי שיש לו שאלות על הבחירות שיפנה באישי)

• הוסף לסימניות
בעוד עשרים דקות הסקר יסגר.

הלוגו הנבחר ברב קולות, יוכתר כלוגו האתר.

• הוסף לסימניות
אולי בחירות חוזרות ל2 הגבוהים? עם אפשרות לראות מי הצביע למי
הרי בכל זאת יש כאן 50% הצבעה שהולכים ללוגאים אחרים.

• הוסף לסימניות
יוסי, :):):)
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
נולד לוגו למזל טוב ובשעטו"מ

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי ברגע הראשון (לפני שפרוג מחק) זאת היתה טעות לפרסם בשלב זה את השמות אלא רק היום לאחר הבחירה היה צריך לפרסם את שמות החמישה.
מכיון שכשיש לך שם אז ישר נכנס לך לראש כל מיני שיקולים זרים כגון: ההוא יותר מקצוען, ההוא מבין יותר, ההוא עזר לי פעם, וסתם יש לא מעט חברויות וכד'.
לי אישית היה "ניסיון" גדול, נטיתי לתמוך באחד ולא ידעתי אם זה אמיתי כי זה יותר יפה או מחמת שיקול זר שיש לי כלפיו..
בכל אופן מזל"ט לנקי.
ובהזדמנות זו אשאל שאלה שמיד כשראיתי את השמות זה עלה לי: האם כדי לעלות לחמישה צריך להיות מנהל בפורום פרוג???? בצחוק..

• הוסף לסימניות
אני נועל את האשכול בכדי שלא יכלו להגיב בסקר יותר.

באלמעלה. לגבי השארת השמות. התייעצתי קודם עם מספר חברים כאן. ובגלל שהיה כל כך הרבה לוגואים בהתחלה החלטתי שמגיע ליוצרי הלוגואים המגיעים לגמר את הכבוד שנפרסם את שמותיהם.

אני בטוח שרב האנשים בחרו לוגו בצורה אובייקטיבית. ובפרט שהיה כאן 'פרגוד'.

לגבי השאלה עם המנהלים. זה באמת מדהים... אבל כך זה יצא.

אגב, הקרב על הלוגואים שעלו לגמר היה מאד צמוד. כמו הסקר כאן. כך שיש כאן הרבה מזל ויש המון לוגואים יפים מאד שלא היו רחוקים בכלל מלככב כאן באתר למעלה.

מזל טוב לנקי כפים. יש לנו לוגו!

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכל המברכים.
אמנם לטעמי האישי היו לוגואים (חלקם שלי) הרבה יותר טובים בתחרות הכללית, אבל אתם בחרתם.
בדבר אחד הלוגו הזה יחודי, ואולי זו הנקודה שניצחה.
בשונה מכככככל הלוגואים האחרים הלוגו הזה הוא סימבול טהור ונקי כשכל ההקשרים שלו לאתר פרוג נמצאים רק ברמזים הטמונים בו.

ושוב הרבה הרבה תודות
יוסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה