כללי <<<תחרות ללא פרסים?!>>>

• הוסף לסימניות
אנו מתרשמים מאוד מהכרזות שמגיעות אלינו... ניכרת ההשקעה וכמובן פרסים בצידה...

וכעת מבשרים על פרסים שיקבלו הזוכים המאושרים:

פרס א' - 3 הגדלות ענק מתנת פיקצ'ר פרפקט בשווי 2000 ש"ח
פרס ב' - מאגר ציורים מדהימים מאת המצייר הענק 'דן בר לב' בשווי של 1400 ש"ח

פרס ג' - צילום משפחתי שע"י 'דבורי צלמת' בשווי 700 ש"ח

פרס ד' - פרסום עמוד שלם בעיתון 'פופולרי' באשדוד בשווי 580 ש"ח (פרסום של אחר או של עצמכם)

תודה ענקית לניק 'דני' שטורחת למען התחרות והביאה את הפרסים.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו אני רוצה מאד להודות לפיקצ'ר פרפקט על הפרס השווה!!
לצייר הענק דן בר לב שאיוריו הם חלק בלתי נפרד מהמאגרים הידועים והמוצלים בעולם הציור.
תודה מיוחדת לדבורי פשדנובק ה"צלמת" שהביאה לנו חבילת צילום שזו חוויה בפני עצמה (תשאלו את מי שכבר עשתה...)
וכמובן אחרון חביב לעיתון הפופולרי ביותר באשדוד, פופולרי שנתן זכות פירסום עמוד שלם.
אז יעללה לעבודה, תתחילו במלאכה אנחנו מחכים לכרזות שלכם וכמובן לראות את תגובת השופטים...
בהצלחה לכוווווווווולם!!!!

• הוסף לסימניות
מפשילים מקלדות, ומשחיזים עכברים...
לדרך!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;822916:
בהזדמנות זו אני רוצה מאד להודות לפיקצ'ר פרפקט על הפרס השווה!!
לצייר הענק דן בר לב שאיוריו הם חלק בלתי נפרד מהמאגרים הידועים והמוצלים בעולם הציור.
תודה מיוחדת לדבורי פשדנובק ה"צלמת" שהביאה לנו חבילת צילום שזו חוויה בפני עצמה (תשאלו את מי שכבר עשתה...)
וכמובן אחרון חביב לעיתון הפופולרי ביותר באשדוד, פופולרי שנתן זכות פירסום עמוד שלם.
אז יעללה לעבודה, תתחילו במלאכה אנחנו מחכים לכרזות שלכם וכמובן לראות את תגובת השופטים...
בהצלחה לכוווווווווולם!!!!

WOW יוספי, את גדולה!
אני רווה נחת ממך :)
איזה תרומות נכבדות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מחכה לראות את הכרזה שלך... לעבודה...

• הוסף לסימניות
חיכיתי לדוגמאות להשראה...
לחכות?

• הוסף לסימניות
אין מישהו שיכול להעלות משהו להשראה??? יש לי רעיון מצוין בבסיסו אבל אני צריכה קצת השראה לצורך הביצוע

• הוסף לסימניות
את רוצה שיעלו כרזות שכבר נשלחו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;823729:

מסקנה מתחרות קודמת שאין להעלות כרזות אלא לאחר סגירת הגליון.

• הוסף לסימניות
יפה.
זו היתה שאלה רטורית.

• הוסף לסימניות
את שואלת רטורית אחר מבין שהא.
מותר?
אז הוא מעלה..
לכן, יש את הסמל הזה: ... :rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;823729:

ממש לא. אני רוצה שיעלו כרזות באנגלית ובכל מיני שפות וסתם עבודות טיפוגרפיות טובות כמו שעשה לי ברוב נדיבותו הרב אליהו פריד "אתה שלום וביתך שלום"
או כל טיפוגרפיה אחרת שווה לימוד!
תודה.

• הוסף לסימניות
זו כרזה שנשלחה אלי מחבר בפורום לא בשביל התחרות אלא רק כדי לתת כיון.
הכרזה לא נכנסת לתחרות אך כן נכנסת לכאן להשראה.
כמובן שזו כרזה ברמה ירודה יחסית לציפיות שיש מכם.
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• קרייזמן.jpg
    KB 333.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בהחלט השראה טובה.
היא מוכשרת בנושא.
טוב שהעלית את הלינק, אני בטוחה שזה יעזור פה לחלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;823824:
זאת השראה לדוגמא
תמיד שאני רוצה להרגיש למה לשאוף אני נכנסת לפה לקנא קצת... :):
http://www.prog.co.il/album.php?u=275
אחרי שראיתי את זה נפלו ידי מהמקלדת
מה יהיה אם אלו הצפיות?.......................:confused:

• הוסף לסימניות
שמשונית אם את בתחרות- אני פורשת מעכשיו.. :)
וסתם ככה פעם פעם כשהייתי טריה כאן היתה פה תחרות פתשגן הכתב בנושא פורים וטיפוגרפיה.
לא הצלחתי למצוא את האשכול האבוד.

ואם יש למישהו את הטיפוגרפיות המדהימות שמככבות בעיתון כש... הגיע לפומפדיתא אתם יודעים למה אני תמכוונת זה מאד יעזור לי בהשראה! תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה