כללי <<<תחרות ללא פרסים?!>>>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
די נחוץ לי הפרס השלישי, אממ... וגם הראשון...
רק מפחדת שאין לי את כל הסיכויים, שיגברו עלי.

• הוסף לסימניות
אגב, למשל בתיקיה של שמשונית כל היופי בביצוע זה הטקסט בצורה התלת מימדית, ומי שלא יודעת לעשות כך?
אני יודעת שלא חייבים בתלת מימד אבל מציאות.....
תנו מדריך ליצירת אותיות וטקסט כזה....

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכניסו לכספת המומלצים מדריך ואגב ממש לא חייבים לכיוון הזה הדגישו את זה! העיקר כרזה טיפוגרפית!

• הוסף לסימניות
למי שבעניין של תלת מימד דווקא אז הנה המדריך שהוקפץ לכספת (עוד לא הוכנס אליה)
יש שם פירוט יפה וברור איך לעשות את האותיות

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=57315

• הוסף לסימניות
השאלה העקרונית היא מה בוחנים- האם WOW ודברים חיצוניים (כמו אומנות אותיות תלת המימד) או טיפוגרפיה מקצועית ?!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בקהל ובשופטים כמובן

• הוסף לסימניות
שרה אני חושבת גם וגם.
זה מאד תלוי עד כמה הכרזה מושקעת, השופטים מסתכלים על מקצועיות וכישרון בנוסף להשקעה!!

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
להשראה כמובן.

קבצים מצורפים

• דמעות.jpg
    KB 622.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הודעה חשובה בעניין התחרות:

עקב הביקוש הגדול (חוץ מאלו שנתנו תודה לbrr)

אנחנו מכריזים את מה שמכריזים כמעט בכל תחרות...

המועד הסופי של קבלת הכרזות נדחה ל-י"ב באב בחצות הלילה.

ואז בע"ה נתחיל להעלות את הכרזות... וכן ההצבעה תתחיל...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
שימו לב!

היום ב12 בלילה מתחילים להעלות את הכרזות...

בינתיים, תפגיזו! ואולי תגיעו לגמר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה