תחרות מאמרים מפעל הפיס- נשים

• הוסף לסימניות
לא שלחתי מאמר.
מה, באמת שהוא יתברבב לו שם עם כל מיני מינים שכאלו, למה מה???
-
מתי נפנים שהציפיה שלנו להבנה, לשויוניות, לתפיסת השוני קצת ילדותית.

חברה,
זו התמונה.

מכירות את האחות בטיפת חלב שטוענת על הילד המחונן שלך, שהוא קצת צריך קידום בשפה ובעיקר בשליפה.
למה, כי הוא קרה לתמונה של טלויזה - לוח לגירים???

מישהו צריך להרים את הכפפה אצלינו,
לתת לטופ שלנו במה.

ואיזה טופ יש לנו אני לא צריכה לספר.
בלי עירבוביה, בבקשה.
אז תהיה תחרות הוגנת.

"שפה אחת ודברים אחדים"

• הוסף לסימניות
@הספירים , הייתי מסכימה איתך אילולי היה מדובר בכספי ציבור.
מכיון שלא השתתפתי, גם לא ציפיתי לזכות, כ שאין לי מה לא לפרגן לאחרות.
זה בטוח לא על חשבוני.
(כאילו שאם כן הייתי משתתפת, זה כן היה על חשבוני).
אלא שיש פה התנהלות לא ממש אחראית, ומעלת תמיהות.

אז נכון, אפשר לטמון את הראש בחול, להגיד אמן ולהנהן בראש,
ואפשר גם לנסות לדרוש אמינות וטיפול הוגן.
וגם אם זו היתה תחרות של גוף מסחרי שהיה מפעיל נשים ולוקח מהן זמן,
בעוד שאין להן סיכוי הוגן, זה סוג של הונאה.

אני מבינה שלא קל לערוך תחרות כזו, וקשה לשופטת לקרוא 300 מאמרי הגות מאלפים
(תעשו מאמרי הרפתקאה ופעולה ויהיה לה קל יותר..), אבל מלכתחילה תודיעו שאלו הנהלים.
תתנהלו בשקיפות.

ומכאן אני קוראת שוב למשרד הפרסום שכנראה עוד לא ראה את האשכול, כי עובדה שהוא שרד:
אתם רוצים לעשות תחרות? תתאימו אותה לקהל היעד בדיוק כמו פרסומת.

• הוסף לסימניות
גם אני לא שלחתי לתחרות, אבל קשה לי לשלוח דברי ברכה לחלק מהזוכות על מאמריהן הכתובים באופן שעושה מדברי חז"ל אהמממ...לקרא ולחטוף צמרמורת וזעזוע. שה' יפקח את עיניהן להשקפה הנכונה, אמן.

• הוסף לסימניות
גם אני לא שלחתי לתחרות, אבל קשה לי לשלוח דברי ברכה לחלק מהזוכות על מאמריהן הכתובים באופן שעושה מדברי חז"ל אהמממ...לקרא ולחטוף צמרמורת וזעזוע. שה' יפקח את עיניהן להשקפה הנכונה, אמן.
איפה אפשר לקרוא את המאמרים הזוכים?

• הוסף לסימניות
גילוי נאות - לא שלחתי מאמר לתחרות, ולא התכוננתי לשלוח. לא יודעת לכתוב מאמרי הגות, וגם לא במיוחד מתעניינת בהם.

הפרגון לזוכים הוא עניין אחד וחשוב, מניחה שהן כתבו מאמרים טובים, לא קראתי. מאחלת להן שיהנו מהפרס ויעשו בו דברים מועילים.

התהיות על ההתנהלות - עניין אחר, ולא פחות חשוב. נגמר העידן שהציבור שלנו קנה כל לוקש עבש שמכרו לו.

• הוסף לסימניות
לא שלחתי מאמר, כי מלכתחילה עצבנה אותי התחרות הזו ולא הבנתי את מה היא באה לבחון. הגיוני שיעשו תחרות לגברים שהמבחן בה יהיה ידע תורני מעמיק, אבל לנשים? אני לא הולכת להתיימר להיות "תלמידה חכמה" או "רשכבהג"ית" ולא מכוונת לשם את שאיפותי. לנשים לטעמי היו צריכים לעשות תחרות כתיבה עלילתית,מאתגרת.
על הדרך גם היה יותר מענין לשופטות המסכנות, אולי הן היו מצליחות לקרוא יותר מ-10 חומרים.....

• הוסף לסימניות
מלכתחילה לא שלחתי שום דבר
למרות שאני חזקה במאמרי הגות יותר מבסיפורי בדיות.
פשוט דמיינתי לעצמי שלא תזכה 'סתם' אישה כמוני
יחפשו מישהי משכילה- רבה (ככה כותבים?) בוגרת ישיבה או מישהי 'ברמה'.
החשיד אותי זה ששמות השופטות לא פורסמו בעיתונות החרדית...

ומה שמאוד מעניין אותי-
איך תמיד בתחרות של הגברים זכים אנשים עם שמות מצלצלים?
אף פעם לא יזכה איזה כהן מבני ברק.
יזכה או אחד מחור הגדגד (אפילו משם שלחו לנו!)
או איזה בעל שם מוצלח שמזכיר נכד או בן של...

אני עצמי נוכחתי פעם ב'הגרלה'
בה המגריל הודיע שכעת אני צריך 2 מצפת ושלושה מישובי ספר
עוד איזה בנש"ק אחד מבני ברק ואחד מירושלים....
ככה זה עובד בכל מקום.
ואני, עם שם משפחה ספרדי ועיר מגורים בנאלית, מעולם לא זכיתי בשום דבר.

• הוסף לסימניות
תמתגי את עצמך..
תעברי לעיר ספר, תחליפי שם משפחה לנדיר וזכיר,
לכי למשרד הפנים ותשני זהות, תלכי לעשות תואר במדעי כלבנות,
תזכי בלי מאמץ:)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה עם תוצאות תחרות החיבורים של השנה?
@רותי רפפורט או מישהו אחר?
שנה שעברה בזמן הזה כבר הוכרזו הזוכים.

• הוסף לסימניות
ומה עם התחרות של 2024
הנושא:"ערבים זה לזה"
לא נושא נפיץ מידי בתקופה זו של מלחמה-גיוס חרדים?
מצד שני אני רואה שהשופטת זאת רוחמה פז מקטיפה מה זה אומר?
אשמ לידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה