תחרות נושאת פרסים!!!

סמאש קייק

קיטשי תות

לונה שייק

פרוטי (אפשר עם שילוב האות Tׂ)

בלונזי

נוק אאוט

מעדן
חלב עם צירה מתחת ללמד

אני רואה שהיה פה מענין.......ומגרה..:p
כאלה אתגרים אני אוהבת! שרהלע,תעשי את זה לעיתים קרובות;) (ולא רק בגלל הפרס)

אתרום גם את חלקי.
אני חושבת שכן הייתי משאירה את השם אנג'ל. אבל משדרגת אותו, כדי שיבינו שזה מסעדה, ולא אנג'ל רגיל (כמו שאמרת, וגם כמו שאני חשבתי כשעברתי שם)

1. אנג'ל גורמה.

2 . ארומה באנג'ל - ארוחה עם ארומה.

3. אנג'ל פלוס - מסעדה חלבית למהדרין פלוס.

אני רואה שכיוון הונגרי לא הי' פה בכלל,
אז אולי פלצ'ינטה (חביתית)
אפשר אצל אנג'ל

מילק אנד הני Milk&honney(חלב ודבש)
מסעדה חלבית מתוקה

חלב ודבש - קיימת.

תודה לכל המגיבים והמגיבות. על ההצעות הנהדרות שלכם.
נשב על כל השמות ונחליט. לא בוחרים שם ברגע אחד.
נשתדל שזה יהיה בהקדם האפשרי.
תודה.

עוד שניים ואני מפסיקה להתפתות להמשיך להשתעשע :)
פנקוטה (קינוח קרם שמנת)
לב החלב

Creamilia

אפשר באמת למען המדגם הבסיסי
לצלצל לשם שמוצא חן בעיניכם (ממש בסיסי, כי בהרבה הודעות יש מספר שמות. ובכל אופן.)
בינתיים ספרתי את השמות ולא תאמינו: כ 170 שמות.
אחרי שהורדתי כמה וכמה שכלל לא באו בחשבון

אולי:
שלגיה

לא עברתי על האשכול

סמולינה-
קמח לפסטה איכותית,
מחבר את המאפיה למסעדה,
בהצלחה.

סחלב (ניתן להדגיש את החלב או משהו...)

הדובדבן שבקצפת

.....כן, התעוררתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה