תחרות נושאת פרסים!!!

• הוסף לסימניות
שם של מעדן.. אבל נראה לי שהוא בלי הכשר מהודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1559368:
שם של מעדן.. אבל נראה לי שהוא בלי הכשר מהודר.

יתכן שאסור להשתמש בשמות מותגים מוכרים.
לא בטוחה. אני שואלת

• הוסף לסימניות
לאטה
קרמה
פאנה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אם אתם בכיוון איטלקי -
מוצרלה
טורטליני
רביולי
פנה-קוטה
קמפניה (המקום ממנו מגיע הסלט איטלקי הידוע של עגבניות, בזיליקום ומוצרלה)

• הוסף לסימניות
קמפניה - יש מסעדה כזו בר"ג אם אני לא טועה.

מה עם -
לאב-חלב :)

• הוסף לסימניות
יש לי משהו חזק!!!

"לבן בטעמים"
או
"לבנים בטעמים"

• הוסף לסימניות
קינמון -אמרתי פעם
פוקצה - גם אמרתי
חלבי פלוס כנ"ל

רפרפת
שביל החלב
זה חלבי זה טוב - לא יודעת עם בתור שם אלא בתור יותר לכוון של סלוגן
היי- מסעדה שטוב לפגוש בו
אפשר גם לצאת קצת מהריבוע החונק של השמות הנדושים בהם שמים את המילה חלב או משהו כזה ופשוט ללכת על משהו מקורי וגרניוזי לגמרי למשל

רוזמרין
אטמוספרה

בקיצור צריך קופרייטינג טוב שיציע שם שיתאים לאופי של המסעדה ויתאים לזה סלוגן מתאים

בקיצור כשמשקיעים כסף בדברים כאלו
בתחילה זה נראה מותרות
אבל אחר כך זה מחזיר את עצמו כפליים

וזה שווה מאד!!!!

• הוסף לסימניות
בטעם מעודן

דרך אגב הקלפי נסגר ב10:00 ...

• הוסף לסימניות
שביל החלב זו גם מסעדה, אבל ייתכן שהיא נסגרה.

• הוסף לסימניות
ואם הם רוצים להשאר עם אחת המילים הקיימות, אז אולי:
בירה בלבן
או:
אנג'ל-שמנת

• הוסף לסימניות
עוד מעט תצטרכו לעזור לי בשאלה איך בונים כאן אפשרות להצבעה מסודרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה