כללי תחרות עיצוב כרטיס פרוג זהב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כנראה בגודל כרטיס וויזה רגיל: 5.8X5.5

• הוסף לסימניות
Eצוב, הכרטיס נוצר, כנראה, בהשראת הכרטיס שלך, פתאום קלטתי שאפשר להזהיב לא רק את ה'פלוס' אלא את הלוגו עצמו. (כנראה שכחתי ממנו..) מצד שני, כל אחד היה יכול לקחת את הלוגו ולבנות עליו. השאלה, אם זה לא נקרא שאני "גונבת את הרעיון", לכן אני שמה את זה פה לפני שאני שולחת, מה אתם אומרים? אפשר לשלוח?

קבצים מצורפים

• כרטיס.jpg
    KB 234.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מירי ה"פרוג זהב" לא ברור, תבליטי אותו.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בסדר,
גם אני ניסיתי להזהיב את הלוגו לפני שראיתי את של Eצוב, בסוף נמאס לי כבר מהירוק והזהב ...

• הוסף לסימניות
מעלים את העיצובים לפה?? או ששולחם למייל של פרוג
וסליחה ממי שהרגזתי אותו לגבי השאלה אם אפשר להזהיב את הלוגו של פרוג

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לשאלה האם יש צורך להעלות לפה
ואיזה פונט זה הכתב יד?
ו-ציבי ח"ו לא הרגזת אף אחד עם השאלה רק לא הבנתי את המטרה ולכן תמהתי.

• הוסף לסימניות
על השאלה של נעמי ברקאי-חייבים להשאר עם אותו הכתב?

קבצים מצורפים

• פרוג 2.jpg
    KB 54.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
פרוג אנא מכם אם תוכלו לענות על השאלה ששאלתי תודה

• הוסף לסימניות
עוד ניסיון

קבצים מצורפים

• פרוג זהב.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;326742:
מעלים את העיצובים לפה?? או ששולחם למייל של פרוג
וסליחה ממי שהרגזתי אותו לגבי השאלה אם אפשר להזהיב את הלוגו של פרוג

עיין תגובה 2 באשכול הזה ...

• הוסף לסימניות
אוקי אז לא עונים לי פה לשאלתי אז אני מעלה פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;326759:
על השאלה של נעמי ברקאי-חייבים להשאר עם אותו הכתב?

כי זה הכתב שמלווה תמיד את פרוג. אין טעם לשנות.

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• gold.jpg
    KB 13.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;326699:
Eצוב, הכרטיס נוצר, כנראה, בהשראת הכרטיס שלך, פתאום קלטתי שאפשר להזהיב לא רק את ה'פלוס' אלא את הלוגו עצמו. (כנראה שכחתי ממנו..) מצד שני, כל אחד היה יכול לקחת את הלוגו ולבנות עליו. השאלה, אם זה לא נקרא שאני "גונבת את הרעיון", לכן אני שמה את זה פה לפני שאני שולחת, מה אתם אומרים? אפשר לשלוח?
ממש לא. ואגב, כרטיס יפה, אבל ה'פרוג זהב' נבלע

• הוסף לסימניות
סורי..
הייתי עסוק קצת ביממה האחרונה שלא כ"כ הצלחתי לעקוב אחרי הנושא .
קודם כל שאפו על הענות לאתגר ולעיצובים היפים ששלחתם.
שנית את העיצובים יש להעלות גם לאשכול הזה {בשביל לתת לכולם להתרשם ולקנאות :rolleyes: }
וגם לשלוח אליי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בצירוף השם שלכם /הניק וקצת פרטים מזהים .
אז מי שהסתפק בלשלוח אלי למייל זה גם בסדר אבל לא לשכוח לצרף פרטים מזהים בכדי שלא נצטרך להתחיל לגשש ולגלות למי שייכים העיצובים .
התחרות תיסגר מחר בשעה 12:30 כי אני כבר חטפתי צעקות מבית הדפוס שאני מעכב אותם .
התוצאות יפורסמו לקראת הערב .

בתודה .
פרוג זהב.

• הוסף לסימניות
אוחחחחח.... מרימוש זה ממש דומה למה שעשיתי...
אני עוד מעט יעלה שתראי....
אבל אין מה לומר שלך מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה