- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1040687:גם להם מגיע חופש
אפשר לכתוב: יש קצת זמן,
"משעמם" עושה רושם שהם משועממים
נכתב ע"י ברל'ה;1040687:גם להם מגיע חופש
נכתב ע"י קליגרף B;1041379:אפשר לכתוב: יש קצת זמן,
"משעמם" עושה רושם שהם משועממים
נכתב ע"י prog;1032942:תחרות עיצוב להצלת חיים - קריאה נרגשת לחברי פרוג!
חברי פרוג היקרים!
קריאה מלב אל לב!
לצערנו, כפי הידוע לנו מידי שנה בשנה חופשת בין הזמנים גובה טרגדיות, פציעות קשות וקורבנות אסון. ילדים קטנים, בחורי ישיבות ואף אנשים מבוגרים.
לצערנו, הציבור החרדי אינו מודע מספיק לכללי בטיחות והתנהגות בטיולי בין הזמנים. (אולי זה נובע מכך שמדובר בציבור החשוף פחות לתקשורת וכן ציבור שמטייל פחות במהלך השנה (בחגים וסופ"ש נמצאים בבית).
לאחרונה חשבתי לעצמי, איך אנחנו כמעצבים היודעים את כוחו של קריאייטיב יכולים לנצל את מה שאנו עושים בשביל להציל חיים! כפשוטו, ממש להציל חיים!
לא מדובר בתרומה כספית, אלא מדובר על להשקיע מעט זמן ומחשבה בשביל כך.
ולכן החלטתי להרים כאן באתר תחרות עיצוב שתשפיע באופן ישיר על הרבה אנשים מהמגזר החרדי.
(אתם מוזמנים להציע שם לתחרות)
פרטי התחרות:
עליכם להעלות תמונות כרזות (ברזלוציה מתאימה להדפסה על A3), לאשכול שנפתח כאן.
ניתן לשלוח כרזות עד ליום רביעי 03/07/2013 - כ"ה תמוז.
לאחר מכן, צוות השופטים (יפורסם בהמשך) יבחר את 4 הכרזות הזוכות
הפרסים לכרזות הזוכות: בנתים כ'סיפתח' אני תורם 1000 שקל כפרס, ואני קורא מכאן לעסקים וחברות מתוך הפורום להשתתף גם בהטבות לפרסי הזוכים.
התמונות צריכות לענות על דרישות ה'בריף'
כמו"כ, הכרזות הינם לצורך הצלת חיים ולכן ההפצה תהיה מותרת לכל חברי פרוג.
לסיכום:
מה האפשרויות שאני כחבר פרוג יכול להשתתף בהצלת חיים?
1. לעצב כמובן מודעה קריאייטיבית לתחרות, (ואולי לזכות גם בפרס נאה)
2. לתרום פרס לזוכה (תקבל קרדיט כמובן)
3. בסיום התחרות להפיץ במיילים את הכרזות היפות בנושא שישפיעו הלאה כפרסום ויראלי.
כולם כולם מוזמנים להצטרף לפרוייקט הצלת החיים
ושלא נדע אסונות
חיים
נכתב ע"י שלומי פ;1041681:עבודות יפות מאד בפרט אהבתי את העבודה עם הפתק מההורים...
תתקנו אותי אם אני טועה!
נכתב ע"י גרפקליק;1035337:נגמר המים...
נכתב ע"י גרף הול;1035339:הצטמררתי!...
מסר חזק!
נכתב ע"י גרפקליק;1042157:אבל לדעתי א"א אפילו להעביר את המסר על נייר עלוב עם דיו!
כשעיצבתי את המודעה וניסיתי להכניס בו כמה שיותר הרגשה של חוסר אונים מוחלט לא ידעתי עד כמה זה במציאות, אחרי מה שסיפר לי היום קרוב משפחה - שכתוצאה מווירוס התייבש חזק - לא בטבע בחום לוהט - רק בבית עם מזגן! וכשהרגיש שכוחותיו אוזלים עד שלא יכל לפקוח עיניו ובשארית כוחותיו הזעיק את המלאכים של איחוד הצלה שטיפלו בו במסירות, ואכן עכשיו! אחרי שתיאר מה הרגיש ומה עבר עליו - אני מודע עד כמה יש להצטמרר מזה!
אני לא מסוגל לחשוב מה עובר על בן אדם שזה קורה לו בשטח שרק כדי להגיע אליו יש מרחק הליכה של כמה שעות ואפילו חצי שעה! בחום לוהט! בלי שום תנאים....ה"י.
ראיתי גם מי שהגיב למה מתמקדים דווקא בהתייבשות, מאד מובן זה סכנה שעובדת בחשאי! לא מרגישים אותה עד שהיא מכה בעוצמה! ולזה צריכים לתת יותר מודעות מכל מיני סכנות שידועים ומורגשים כמו החלקה בצוקים או קפיצות במים.
ויה"ר שבבין הזמנים הזה כל המתנדבים שעוסקים בעבודת הקודש באמת יוכלו לנוח ולנפוש ברוגע!
ותודה לחיים ולכל המעצבים שמשתתפים ישלם הקב"ה שכרם!
נכתב ע"י קקטוס;1042331:כל האחוזים שמופיעים במודעות הם אמיתיים?
או שסתם זורקים מספרים?
במקרה שלי, הורדתי את זה ממדריך כל שהוא (לא מוצאת את הקישור כרגע)נכתב ע"י קקטוס;1042331:כל האחוזים שמופיעים במודעות הם אמיתיים?
או שסתם זורקים מספרים?
בויקיפדיה:נכתב ע"י איילת.ב;1042382:במקרה שלי, הורדתי את זה ממדריך כל שהוא (לא מוצאת את הקישור כרגע)
עד 75% ממשקל הגוף שלנו הוא מים, אשר רובם מרוכזים בתוך התאים. השאר נמצאים במרחב החוץ-תאי אשר מכיל את כלי הדם והרווח שבין התאים. לכל אדם יש את איזון הנוזלים שלו, אך בגדול, הגוף זקוק לכמות המים הזו בקביעות.
התייבשות היא עניין של חיבור וחיסור: היא חלה כאשר כמות המים העוזבת את הגוף עולה על כמות המים הנכנסת אליו. הגוף שלנו מאוד דינמי ועובר שינויים תכופים, כך שהכלל הזה נכון במיוחד כשמדברים על נוזלים שאנו מאבדים במקרים של:
- נשימה, כשאוויר מלא לחות עוזב את הגוף.
- הזעה, כשנוזלים מקררים את הגוף.
- כל פעולת מעיים שנועדה לסלק פסולת מהגוף, הן שתייה והן מזון.
ביום שגרתי, כל הפעולות הללו מביאות לאובדן נוזלים שמייצר הכרח לצרוך כמויות גדולות של נוזלים כפיצוי. אך יש מקרי קיצון בהם אובדן המים הוא מהיר מאוד ובכמויות גדולות מאוד.
אכן,נכתב ע"י קקטוס;1042396:במקום אחר:
התייבשות היא מצב של מחסור בנוזלים בגוף. שיעור הנוזלים התקין הוא 70% והוא חיוני לצורך הפעילות התקינה של המנגנונים השונים שבגוף. התייבשות מתרחשת כאשר כמות הנוזלים אשר נקלטת דרך הפה וממטבוליזם בגוף קטנה מהכמות שאותה מאבד הגוף בשתן, בצואה, בנשימה, באידוי ובהזעה דרך העור או בהקאות.
מחלוקת?
לא גרוענכתב ע"י איילת.ב;1042400:אכן,
סה"כ זה נע פחות או יותר סביב אותם מספרים.
גרוע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים