- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;469427:אז בואו תציעו לי דרך טובה יותר לעשות את הסקר????
להציג רשימה של השעונים
להציג תצוגה קטנה של כל השעונים במקום שמות, עם אפשרות ללחוץ עליהם כדי לראות בגדולנכתב ע"י אליהו פריד;469427:אז בואו תציעו לי דרך טובה יותר לעשות את הסקר????
רשימה של השעונים ממוספרים.והסקר במספרים בלבד.נכתב ע"י אליהו פריד;469427:אז בואו תציעו לי דרך טובה יותר לעשות את הסקר????
נכתב ע"י מאירי5;469450:להפעם זה אבוד.
להבא צריך שישלחו לך בפרטי או למייל מסוים את כל הדוגמאות, ואתה תפתח אשכול נפרד עם פריטים ממוספרים לתצוגה, ללא איזכור בין היוצר ליצירה.
נכתב ע"י קופירייט;469458:למה אבוד?
הרעיון של שיר 770 ממש מצוין!
נכתב ע"י דויד א;469406:אני מצטער על דבריי
אבל סקר כזה שרק השמות מופיעים ולא השעונים זה תחרות
=מי הפופולרי ביותר=
גם בערך מוסף התחרות היתה בין הביצועים ולא בין השמות
שמתי את כולם בפידיאף. בדפים נפרדים לפי סדר ההעלאה.נכתב ע"י שיר770;469444:רשימה של השעונים ממוספרים.והסקר במספרים בלבד.
ככה נראה לי יותר הוגן. אני למשל העלתי שתי דוגמאות.
נכתב ע"י שיר770;469476:שמתי את כולם בפידיאף. בדפים נפרדים לפי סדר ההעלאה.
לך נשאר רק לעשות סקר חדש ממוספר מ- 1-30...
כן. בכוונה הקטנתי את כולם לרוחב פחות או יותר שווה כדי שיהיה נוח לראות את כולם ברצף בפידיאף.נכתב ע"י אלי ויסברג;469516:העלית תמונות מוקטנות.
וכי מה עשיתי בקובץ הפידיאף שהעליתי לפני כמה הודעות?נכתב ע"י אליהו פריד;469531:נעלתי את הסקר:
שיר 770: את ממונה על עריכת הדוגמאות ומספורן, ואז אעלה מחדש את הסקר, בסיידר?
בהודעה 28 באשכול זה.נכתב ע"י אליהו פריד;469617:שיר770: איפה הPDF?
נכתב ע"י אלי ויסברג;469724:תסלחי לי, כמובן,
אבל כל עוד את מעלה את התמונות מוקטנות, זה לא שווה שום דבר.
את צריכה להיכנס לכל תמונה, לשמור אותה, ולשים בPDF.
נכתב ע"י דויד א;469726:אלי למה אתה לחוץ
תאמין לי שהשעון שלך בולט וברור
חוץ מזה ששיר לא חייבת כלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים