• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים.

לתחרות הדמיות Vray israel נותר עוד יום אחד בלבד לנעילת ההצבעה.
ההדמיה שלי משתתפת בתחרות. בזכותכם ההדמיה שלי יכולה להגיע למקום הראשון ולזכות בין היתר לסקירה נרחבת בפורומים בעולם על ידי חברת CHAOSGROUP. אנא הקדישו פחות מדקה מזמנכם להצביע עבורי על מנת להעלות את סיכויי הזכיה. ניתן להצביע בקישור הבא להדמיה של
יוסף זוהר:

http://v-ray.co.il/contest-2015-v-ray-for-3ds-max-israel/?contest_id=1&photo=41

* שימו לב שיתכן שבגלריה של המתחרים קיימים תכנים לא צנועים לפיכך רצוי להימנע מסיור בגלריה המורחבת למעט הקישור המצורף ישירות להדמיה שלי.

• הוסף לסימניות
חברים יקרים אני מנג'ס לכם פעם אחרונה, נותרו עוד שלוש שעות בלבד לסוף התחרות! אני במרחק קולות בודדים מלהוביל. מי שלא הצביע עבור ההדמיה שלי שמתמודדת בתחרות מוזמן לעשות זאת.

http://v-ray.co.il/contest-2015-v-ra..._id=1&photo=41

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STUDIO Z;1561627:
חברים יקרים אני מנג'ס לכם פעם אחרונה, נותרו עוד שלוש שעות בלבד לסוף התחרות! אני במרחק קולות בודדים מלהוביל. מי שלא הצביע עבור ההדמיה שלי שמתמודדת בתחרות מוזמן לעשות זאת.

http://v-ray.co.il/contest-2015-v-ra..._id=1&photo=41

תודה רבה לכולם!

פששש. פרסים יפים.
האם מישהו יודע האם יש תחרויות כאלה גם לאיורים לא תלת ממדיים ?
אם מישהו יודע על בארץ, או בחו"ל, נא לפרסם את הלינקים.

• הוסף לסימניות
הדמיה יפה מאד.
למי שעדיין לא הצביע- נשאר עוד שעה וחצי להצבעה..

• הוסף לסימניות
ההדמיה נהדרת ממש!!! מאוד אהבתי!
לצערי לא הספקתי לעצביה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אמנם התחרות ננעלה ולא ניתן להעלות כעת עבודות חדשות אבל כנראה שיהיה ניתן להמשיך להצביע עד להכרעת השופטים. אפשר לנסות להיכנס לקישור שוב בתחילת השבוע ולבדוק אם זה תקין.

• הוסף לסימניות
ניתן להצביע כעת, בואו בהמוניכם. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה