מידע שימושי תחשבו פעמיים לפני שאתם מסרבים ללימודים

• הוסף לסימניות
חברה שלי גננת ברשת עץ הדעת אמרה לי שאמרו להם להודיע לכל ההורים על חזרה ביום ראשון ללימודים הם צריכים להגיד האם מתכוננים לשלוח או לא, ולפי מספר הילדים שאישרו את הגעתם מחלקים את הגן ל2 קבוצות, כל קבוצה לומדת 3 פעמים בשבוע במשך שבועיים, ואז יחליטו מה הלאה אין להצטרף כלל באמצע, אין לאחר ואין לחסר כלל! מי שמאחר או מחסר אסור לו לבוא יותר כי חוששים היכן שהה בזמן זה.
בקיצור תחשבו מראש על תשובה כיוון שזה לא פשוט בכלל.

• הוסף לסימניות
חברה שלי גננת ברשת עץ הדעת אמרה לי שאמרו להם להודיע לכל ההורים על חזרה ביום ראשון ללימודים הם צריכים להגיד האם מתכוננים לשלוח או לא, ולפי מספר הילדים שאישרו את הגעתם מחלקים את הגן ל2 קבוצות, כל קבוצה לומדת 3 פעמים בשבוע במשך שבועיים, ואז יחליטו מה הלאה אין להצטרף כלל באמצע, אין לאחר ואין לחסר כלל! מי שמאחר או מחסר אסור לו לבוא יותר כי חוששים היכן שהה בזמן זה.
בקיצור תחשבו מראש על תשובה כיוון שזה לא פשוט בכלל.
הייתי משנה את הכותרת ל'תחשבו פעמים לפני שאתם מסכימים'. אין לאחר, אין לחסר.... בקיצור, לעבוד בלשלוח בזמן ולהחזיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאמרו להם להודיע לכל ההורים על חזרה ביום ראשון ללימודים הם צריכים להגיד האם מתכוננים לשלוח או לא, ולפי מספר הילדים שאישרו את הגעתם מחלקים את הגן ל2 קבוצות, כל קבוצה לומדת 3 פעמים בשבוע במשך שבועיים, ואז יחליטו מה הלאה אין להצטרף כלל באמצע, אין לאחר ואין לחסר כלל! מי שמאחר או מחסר אסור לו לבוא יותר כי חוששים היכן שהה בזמן זה.
מה המקור?

• הוסף לסימניות
מה זה השטויות שאין לאחר או לחסר.
נשמע פייק...

• הוסף לסימניות
הרב סגל של רשת עץ הדעת השאיר הודעה כזאת בקו שלהם לכל ההגנות..

• הוסף לסימניות
כדאי אולי לשאול את הגננת מה ההשלכות של ההחלטה
כי בטח בכל מוסד זה אחרת
במוסד זה -נשמע שהמטרה היא לסגור תוך יומיים את המוסד
ושלא יהיו טענות עליהם
כי זה לא כ"כ נשמע הגיוני
לא התנאים שלהם
ולא התירוץ המטופש של 'איפה היה בזמן הזה...'
וגם זה שא"א להכנס באמצע נשמע קצת הזוי
ובלי סיבה, בדיוק להיפך
אלו שפחדו לשלוח בהתחלה כנראה יותר מוגנים ושמרו יותר להיות בבית בזמן הזה.

• הוסף לסימניות
אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה להחליט

אני גם קיבלתי טלפון מהגננות עם התנאים הנ"ל והם רוצים תשובה הערב מה עושים עם מי מתייעצים???

• הוסף לסימניות
אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה להחליט

אני גם קיבלתי טלפון מהגננות עם התנאים הנ"ל והם רוצים תשובה הערב מה עושים עם מי מתייעצים???
אומרים שכן, מקסימום לא שולחים.
לפחות לא תגרמו עוול להורים שרוצים כן לשלוח ולא יוכלו בגלל שלא יפתחו קבוצות.

• הוסף לסימניות
הפחד הוא לא לשלוח ובסוף להדבק מהשכנים....:(:(

• הוסף לסימניות
כתבתי באשכול השכן ואכתוב גם פה
זה החלטה שרירותית של מנהל רשת עץ הדעת
אין ולא יהיה כזה חוק
הגננות הם הראשונות שסובלות מכך, כי יותר הורים ישלחו מאשר בלי התנאי המטופש הזה
הרבה יותר נוח להם להתחיל בקבוצות קטנות של מי שחייב לשלוח ובהמשך יצטרפולאט לאט עוד
מעניין אם זה תנאי חוקי, מי יכול לברר המשרד החינוך?

• הוסף לסימניות
לפני שמסרבים או לפני שמסכימים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה