מידע שימושי תחתיות מנפחות לשמחות

• הוסף לסימניות
ברח' בן זכאי יש משפחת משי, לוקחים 12 ש"ח לתחתית, זה בלי עצמות/חישוקים, אלא יותר שכבות בדים

• הוסף לסימניות
ראיתי באליאקספרס ב-50 ש"ח
אנסה לחפש שוב את הקישור....

• הוסף לסימניות
רח' נחמיה 28 לרדת במדרגות (חנות הוריזונס)
03-6183166
לקחת: ימים ראשון ורביעי
בין השעות 7:30-8:00

החזרה מכובס למחרת החתונה

מומלץ לבוא ישר כמה דקות לפני שפותחים
כי תוך כמה דקות התחתיות הטובות נתפסות

מוומלץ להביא איתך את הילדות ואת השמלות
אפשר לשים 2 או 3 תחתיות לשמלה לראות מה עומד יפה

כל תחתית עולה שקל

• הוסף לסימניות
יישר כח, רותי. על התגובה המפורטת.
האם באמת ניתן לקחת רק שבוע מראש?

• הוסף לסימניות
יישר כח, רותי. על התגובה המפורטת.
האם באמת ניתן לקחת רק שבוע מראש?
אפשר גם קצת קודם אבל זה לא תחתיות איכותיות עם חישוקים
בכל אופן כשאני הייתי שם כך היה
אני לקחתי מגמח ברח' השלושה משפ' מלכה
תחתיות טובות - לקחה 40 שקל לתחתית

• הוסף לסימניות
אפשר גם קצת קודם אבל זה לא תחתיות איכותיות עם חישוקים
בכל אופן כשאני הייתי שם כך היה
אני לקחתי מגמח ברח' השלושה משפ' מלכה
תחתיות טובות - לקחה 40 שקל לתחתית
תחתיות מנופחות?
מה הטלפון?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה