תיאה רנדר משחררת ברישיון חופשי את הפלאגין לבלנדר

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כן בשורה טובה, רק כדאי לציין שהפלאגין של החברה משולב ממש ממש טוב בבלנדר וזה כולל את מערכת החומרים ורינדור חי בתוך התוכנה.

אז למי שעד היום לא רינדר בתיאה בגלל הממשק הלא נוח שלה יכול עכשיו לעבור חוויה מתקנת :)

http://www.thearender.com/cms/index.php/plugins/thea-for-blender.html

• הוסף לסימניות
במה המנוע הזה יותר טוב מאחרים?

• הוסף לסימניות
אמור להיות מנוע רינדור מעניין.
אבל באופן אישי כרגע נשאר בוי ריי...בטח אחרי העדכון המרגש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1091528:
במה המנוע הזה יותר טוב מאחרים?
בלי שהרגשתי אותו ביד יהיה לי קשה להגיד את היתרונות שלו, בגדול יש לו רינדור עם הGPU והמעבד ביחד, הוא מוציא תוצאות טובות ומהירות (אני רוצה לבדוק עד כמה)
והמנוע הזה לא עולה כל כך יקר.

• הוסף לסימניות
יש לי רשיון של תיאה, והשתמשתי בה במשך תקופה לפני כשנתיים.
הייתי מרוצה מאוד מהתוכנה - אפשר להגיע לתוצאות ריאליסטיות בקלות יחסית (יחסית לוי-ריי, למשל).
מאז התוכנה השתפרה מאוד ונוספו לה מספר מרשים של מנועי רינדור.

בשלב מסויים עברתי לסייקלס בגלל הסירבול של הייצוא מבלנדר וכו'. כנראה שהגיע הזמן לחזור לת'יאה... :)

• הוסף לסימניות
אפשר קצת הסבר מה פירוש תוצאות ריאליסטיות בקלות יחסית לויריי, אני עובד עם ויריי ואני מגיע לתוצאות ריאליסטיות מאוד בקלות, אם מדובר בזה שהמנוע מרנדר יותר במהירות שווה לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
לטעמי, ת'יאה ידידותית יותר מוי-ריי, אבל זה עניין של העדפה אישית. אם אתה מגיע לתוצאות ריאליסטיות עם וי-ריי בקלות - מצויין.
לא נראה לי שת'יאה מרנדר מהר יותר מוי-ריי, מה גם שקשה מאוד לערוך מבחן כזה (כי בכל מנוע יש עשרות הגדרות וכו').
מה שבטוח שהוא הרבה יותר זול - פחות מחצי מחיר. והשילוב שלו עם בלנדר משמעותי במיוחד למי שעובד עם בלנדר.

עוד דבר קטן - מה שמייחד את ת'יאה זה שמושלבים בו מנועי רינדור "משוחדים" ו"בלתי-משוחדים" (באנגלית זה נשמע יותר מוצלח: biased/un-biased).
לדוג', מקסוול הוא מנוע בלתי-משוחד - אין לא כ"כ הרבה הגדרות לשחק איתן כמו בוי-ריי, והוא מפיק תוצאות מצויינות ישר מהקופסא. מצד שני, לוקח לו המון זמן לרנדר.
ויריי הוא מנוע משוחד, במובן זה שצריך להגדיר לו כמה bounches לחשב ועוד הגדרות רבות.
ת'יאה משלב את שני סוגי המנועים במוצר אחד, דבר המאפשר גמישות רבה בעבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה