אני החשבת שכראין לכם רו"ח/חשב שכר לשאול אותו?
אני מנסה להבין את ההגיון על תיאום ממס להכנסה חד פעמיתאו שיעשה תאום מס.
או שיגיש בקשה להחזר בסוף שנה עם טפסי 106 שלו.
אין פתרון אחר.
אני אסביר את אופי העבודה ומדוע אני נתקלת בזה המון פעמים:בדר"כ בתיאום מס כזה יהיה כתוב עד סכום X בשנה לא לנכות מס כלל, ואח"כ לנכות X%.
למה לא פשוט לבקש מהעובד להביא אישור 101 ללא הכנסה נוספת?
אני מכירה מקום עם מקרים דומים. מנכים מס מלא ומאפשרים לעובד להביא תאום מס ולקבל החזר חודש לאחר מכן.אני אסביר את אופי העבודה ומדוע אני נתקלת בזה המון פעמים:
בעיקרון כל עובד משעוניין להתקבל לתפקיד חייב לעשות יומיים משמרות התנסות
לפני שהם חותמים חוזה הם ממלאים 101 (ומטבע הדברים עדיין הוא עובד בעוד מקום ומסמן הכנסה נוספת)
ורק לאחר אישור מצד המנהל ומצד העובד שההתנסות עברה בסדר הם חותמים על חוזה.
אז קורה מצב שמודיעים לעובד שלא ממשיכים איתו
והוא כועס/פגוע/עצבני ולא עונה לשיחות שלי ע"מ להסביר לו את הסיטואציה שפוגעת בו.
בנוגע למצב שאני הודיע לעובד שלא יסמן הכנסה נוספת
חוששת שזה ישמע לא חוקי....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים