תיאום מס ודוח שנתי

• הוסף לסימניות
האם מי שחייב להגיש דוח שנתי פטור מלעשות תיאום מס?

• הוסף לסימניות
הוא לא פטור, אבל בסוף השנה הוא ישלם רק את המס הנכון כי יעשו חישוב כולל של הכל.
הן לטוב והן למוטב...

• הוסף לסימניות
עוסק פטור שעובד גם כשכיר עובד יומי, ולקראת סוף החודש עוזב את העבודה של עובד יומי לטובת עובד חודשי.
מה לכתוב בסעיף ה בטופס 101

• הוסף לסימניות
תיאום מס מגיש רק מי שעובד כשכיר ב2 מקומות עבודה
עוסק פטור ושכיר לא מגיש תיאום מס
עוסק פטור שבנוסף לכך שכיר ב2 מקומות ומעלה - צריך לבצע תיאום מס

• הוסף לסימניות
עוסק פטור שבנוסף לכך שכיר ב2 מקומות ומעלה - צריך לבצע תיאום מס
לא יודע מה "צריך" מבחינה חוקית.
אבל אין צורך מבחינה טכנית, כי כאמור בכל מקרה זה יסתדר בדוח השנתי.

אני לא יודע כלום, ולא לסמוך עלי.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה "צריך" מבחינה חוקית.
אבל אין צורך מבחינה טכנית, כי כאמור בכל מקרה זה יסתדר בדוח השנתי.

אני לא יודע כלום, ולא לסמוך עלי.
אני יודע שטכנית זה יסתדר בדוח. זה כל השאלה אם יש איזה חובה, יותר נכון האם אני יקבל איזה קנס אם לא תיאמתי.
פשוט יש לי פוביה ממסמכים.

• הוסף לסימניות
כל דבר לא צריך טכנית , אלא רק למקרה שמ"ה יעלו על זה.
ברגע שעובד עובד בשתי מקומות - חייב לעשות תיאום מס.
בכלל, ברגע שסימנת למעסיק שיש לך עבודה נוספת, עד שלא תביאי לו תיאום מס עליו להוריד לך מהשכר 47% מס.
אם תסמני שאין לך הכנסות אחרות לשתי המעסיקים - זה עניין שלך.
זה אולי יסתדר בדוח השנתי. אבל חוקית צריך.

ואגב, למה את לא רוצה לשלם "בתשלומים" למה את רוצה שבסוף השנה פתאום יווצר לך חוב גדול של מס?

עריכת תיאום מס באינטרנט היא מאוד פשוטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה