1. להוסיף את המכתב מבט"ל במכתבים מצורפים לבקשה שם ?תיאום מס עושים לבד באתר רשות המיסים ללא שום שליחת טופס, ואכן צריך לכלול בו גם את נתוני הדמי לידה.
אני לא כ"כ מבין עדיין מה אתם כותבים.1. להוסיף את המכתב מבט"ל במכתבים מצורפים לבקשה שם ?
2. אם אני מעדכנת היום יש לי עוד סיכוי לקבל את התיאום לסוף החודש ?
אני לא כ"כ מבין עדיין מה אתם כותבים.
יש מערכת עצמית לתיאום מס, לא צריך לצרף כלום וזה מונפק באותה שניה בצורה ממוחשבת.
אם זה רק ע"י פקיד משום מה אז אכן צריך לצרף הכל, וסביר שכן יהיה עד סוף שנה אא"כ מפסיקים לטפל בזה מתאריך מסויים.
שכיר בלבדעצמאי ?
שכיר בלבד ?
עסק זעיר ?
נכוןשכיר בלבד
האם עדכון תיאום מס (לא אוטומטי) ללא תרומות, כשיש כמה מעסיקים בסכומים שרחוקים מאוד מהסף של תשלום מס, כן ניתן לבצע?חלק מפקידי השומה כבר לא נותנים לעשות תאום מס תרומות ל2025
לא צריךעוד שאלה על תאום מס:
אם אני עוסק זעיר ואשתי שכירה, אני צריך לצרף גם אותה בתיאום מס שלי?
(סליחה על הבורות...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים