תיאום מס -שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
ערכתי תיאום מס ובו הצהרתי שבמעסיק העיקרי שלי הכנסותי הן 30000 לשנה.
הגשתי את תיאום המס למקום העבודה - בתיאום המס רשום כי המעסיק העיקרי מתייחס להכנסותי כאל הכנסה יחידה. במעסיקים המשניים הסכום מוגבל לכל מעסיק. יצא בתיאום 0% - אני לא צריכה להפריש למס הכנסה.
למעשה, במעסיק העיקרי עברתי את ה-30000 באופן שאמור לרדת לי מס אם יחשבו מחדש עם שאר המעסיקים.
מה מומלץ לעשות?
תודה רבה על עזרתכם.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה הנתונים האישים שלך
אבל עד כ-6000 לחודש לא יורד מס הכנסה עם הנ"ז הבסיסיות
כך שאם לא עברת את הסכום הזה (במקום הראשון ) לא אמור לרדת לך מס
בכל מקרה עדיף לבקש לעדכן את הסכומים במס הכנסה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה הנתונים האישים שלך
אבל עד כ-6000 לחודש לא יורד מס הכנסה עם הנ"ז הבסיסיות
כך שאם לא עברת את הסכום הזה (במקום הראשון ) לא אמור לרדת לך מס
בכל מקרה עדיף לבקש לעדכן את הסכומים במס הכנסה
במקום הראשון אני אכן לא עברתי את הסכום. וגם מה שיתווסף שם עד סוף שנת המס לא יעבור את הסכום.
אך אם אני מחשבת עם כל המקומות האחרים בהם אני עובדת אני כן עוברת את הסכום.

• הוסף לסימניות
תעשי בסימוטלור של רשות המיסים ותכניסי את הנתונים האישים שלך
תראי מה יהיה אז התוצאה

• הוסף לסימניות
אם הסכומים השתנו תעדכנו את התיאום מס ,
זה שהגעתם לסכום שמופיע בתיאום מס זה לא אומר שאתם במקור צריכים לשלם מס ,
תעדכנו את הנתונים והכל יבוא על מקומו בשדלום ,
אא''כ אתם באמת מרוויחים יחד יותר מהסכומים שיופיעו לכם בסימולטור

• הוסף לסימניות
ההוראות של מ"ה הם שבכל שינוי בסכומים שדווחו יש לעדכן ולהוציא תיאום חדש ומעודכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה