תיאום מס

• הוסף לסימניות
אשתי פתחה עסק עצמאי בדצמבר 2020
ובטופס 101 דיווחה על כך.
למעשה, בחודש האחרון ניכו מס הכנסה את המס המירבי כיוון שלא עשינו מס הכנסה,
מה אנו אמורים לעשות עכשיו, כדי לקבל את זה בחזרה, וגם בשביל בעתיד,
העסק לא עשה הרבה פעילות כך שההכנסה נמוכה מאוד,
מי שיוכל לעזור, תודה, אני לא יודע ולא מבין בנושא, ולא הצלחתי להבין מה צריך לעשות?
@יהודה מילר תוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
אם יש לה תיק פתוח במס הכנסה היא מחויבת להגיש דו"ח שנתי ואחרי שתגישו תקבלו הודעת חיוב/החזר

הבהרב לענין תיאומי מס- תאום מס עושים בד"כ כששכירים ב2 מקומות או יותר לא במצב שכיר+עמצאי

• הוסף לסימניות
אם יש לה תיק פתוח במס הכנסה היא מחויבת להגיש דו"ח שנתי ואחרי שתגישו תקבלו הודעת חיוב/החזר

הבהרב לענין תיאומי מס- תאום מס עושים בד"כ כששכירים ב2 מקומות או יותר לא במצב שכיר+עמצאי
אגב תיאום מס,
כשעובדים במקום חד פעמי כגון קייטנת חגים צריך לעשות תיאום?
פשוט ירד לאישתי כ70% למס!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אגב תיאום מס,
כשעובדים במקום חד פעמי כגון קייטנת חגים צריך לעשות תיאום?
פשוט ירד לאישתי כ70% למס!!!!!!!!!!!!
כן

ולא ירד לה 70% מס
כשאין תיאום מס מורידים 47% ככל הנראה ראיתם ברוטו ונטו בלי לראות מה עוד ירד חוץ ממס הכנסה-זה יכול להיות למשל ביטוח לאומי וגמל

• הוסף לסימניות
כן

ולא ירד לה 70% מס
כשאין תיאום מס מורידים 47% ככל הנראה ראיתם ברוטו ונטו בלי לראות מה עוד ירד חוץ ממס הכנסה-זה יכול להיות למשל ביטוח לאומי וגמל
תודה.
יש לך עצבים להסביר כיצד עושים זאת [מקוון]?

• הוסף לסימניות

עכשיו ראיתי את ההודעה הזו, משום מה לא היה לי התראות אחרי צהרים, תודה
וזה שהיא לא היתה צריכה הבנתי, זו היתה טעות., שכתבה ב101 שיש עוד עבודה.
למעשה, כרגע לא לעשות תיאום מס? רק להגיש דו"ח שנתי?

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי את ההודעה הזו, משום מה לא היה לי התראות אחרי צהרים, תודה
וזה שהיא לא היתה צריכה הבנתי, זו היתה טעות., שכתבה ב101 שיש עוד עבודה.
למעשה, כרגע לא לעשות תיאום מס? רק להגיש דו"ח שנתי?
ממשיכה לעבוד באותו מקום השכירה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצוין

כמו שכבר רשמו כאן-שתמלא 101 חדש ושתסביר לחשבת שכר שטעתה והיא לא שכירה ב2 מקומות ותקבל את המס ששילמה חזרה בתלוש הבא
תודה רבה על העזרה.

• הוסף לסימניות
תודה.
יש לך עצבים להסביר כיצד עושים זאת [מקוון]?
תאום מס מקוון?
היום הקריטריונים לפתוח משתמש במס הכנסה קצת לא פרקטים למי שאין לו תיק פעיל במס הכנסה או לחילופין אין לו דרכון תכלס יש לינק של מס הכנסה לתיאומי מס
ומאוד פשוט לברור איך עושים שם
אפשר גם לא לפתוח משתמש ולשלוח להם דרך מפ''ל-מערכת פניות לציבור

• הוסף לסימניות
תאום מס באינטרנט באופן עצמאי

מערכת מפ''ל כאן צריך לשלוח להם 2תלושים שעליהם רוצים לעשות תאום מס ולציין מה צפי חודשים בכל מקום
במידה ואין תלושים לבקש מהמעסיק מספר תיק ניכויים

• הוסף לסימניות
תאום מס מקוון?
היום הקריטריונים לפתוח משתמש במס הכנסה קצת לא פרקטים למי שאין לו תיק פעיל במס הכנסה או לחילופין אין לו דרכון תכלס יש לינק של מס הכנסה לתיאומי מס
ומאוד פשוט לברור איך עושים שם
אפשר גם לא לפתוח משתמש ולשלוח להם דרך מפ''ל-מערכת פניות לציבור

תודה רבה!

יש לי תיק פעיל עם קוד משתמש וסיסמא [כמובן עבור אשתי]
הסיפור שכבר יש לה תיאום היות שבמשך כל השנה היא עובדת בשתי מקומות שונים אך עכשיו בחופש פסח היא עבדה תחת מפעיל שלישי ורוב השכר ירד כנראה בגלל שלא עשתה תיאום מס, לכן יש לי רק תלוש אחד מהמקום בו עבדה באופן ח''פ- מה אני אמור לעשות?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

יש לי תיק פעיל עם קוד משתמש וסיסמא [כמובן עבור אשתי]
הסיפור שכבר יש לה תיאום היות שבמשך כל השנה היא עובדת בשתי מקומות שונים אך עכשיו בחופש פסח היא עבדה תחת מפעיל שלישי ורוב השכר ירד כנראה בגלל שלא עשתה תיאום מס, לכן יש לי רק תלוש אחד מהמקום בו עבדה באופן ח''פ- מה אני אמור לעשות?
לפנות דרך מפ''ל

• הוסף לסימניות
שימו לב, כמה נקודות.
תיאום מס נדרש לעשות רק במקרה של עובדת שכירה בכמה מקומות. עצמאי לא קשור לעניין תיאום מס ולעניין הכנסה נוספת.

לגבי עבודה נוספת רק במשך חודש אחד, גם שם נדרש תיאום מס. כמובן יש מעסיקים שידפדפו.. ויש שלא..

מי שהורידו לו מס, ולחינם. יכול לתקן את טופס ה- 101 ולתת למחלקת השכר והם כבר יתקנו.
לפעמים ניתן להחזיר בתלוש הבא. ולפעמים לא. ויידרש להגיש דוח שנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה