תיאום מס

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לשאול כאן בפורום, אשה צעירה שעובדת במילויי מקום אצל מעסיקים שונים. לפעמים מילוי מקום ליום אחד. איך עושים תיאום מס לזה? והאם כל פעם שנקראת למילוי מקום צריכה לעשות את כל הפרוצדורה?
אודה לכל מי שיוכל להחכימניבנושא

• הוסף לסימניות
בעיקרון כן, אחרת המעסיק יורד את המס המקסימלי 47%
כבר נתקלתי בלקוחה שהגיעה אלי אחרי שמס הכנסה עלה על זה שעבדה בכמה עבודות ללא תיאום מס ויצא לה לשלם מעל 80 אלף ש"ח.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה. איך מבצעים תיאום? האם אפשר לעשות דרך האתר? או שצצריך להגיע פיזית למשרד?

• הוסף לסימניות
בעיקרון כן, אחרת המעסיק יורד את המס המקסימלי 47%
כבר נתקלתי בלקוחה שהגיעה אלי אחרי שמס הכנסה עלה על זה שעבדה בכמה עבודות ללא תיאום מס ויצא לה לשלם מעל 80 אלף ש"ח.
כי היא עברה את תקרת המס
או כקנס?

• הוסף לסימניות
יצא לה לשלם מס הכנסה כמה אלפי שקלים כל שנה

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר
קופצת על האשכול
מי שמקבלת נכות (ופטורה ממס) גם צריכה לעשות תיאום ממס
ותודה על כל המידע והעצות המועילות והמחכימות שלכם

• הוסף לסימניות
מה הכוונה ? קצבה מהביטוח לאומי - אינה חייבת במס ולא צריך תיאום מס

• הוסף לסימניות
קופצת
עשיתי לאחרונה תיאום מס מי יכול להסביר לי למה בתיאום יצא שאני משלמת עדיין מס למרות שלפי נקודות הזיכוי עדיין לא הגעתי לתקרה והאם אפשר לקבל החזר ע"ז

• הוסף לסימניות
קופצת
עשיתי לאחרונה תיאום מס מי יכול להסביר לי למה בתיאום יצא שאני משלמת עדיין מס למרות שלפי נקודות הזיכוי עדיין לא הגעתי לתקרה והאם אפשר לקבל החזר ע"ז
כנראה שהתיאום לא נכון...או שהחישוב שלך לא נכון

• הוסף לסימניות
כנראה שהתיאום לא נכון...או שהחישוב שלך לא נכון
מה פירוש תיאום לא נכון רשמתי כמה אני אמורה לקבל כל השנה בערך ויצא מה שיצא ובכ"ז חייב אותי על העבודה השניה ב2% מס מהשקל הראשון מה זה אומר??

• הוסף לסימניות
מה פירוש תיאום לא נכון רשמתי כמה אני אמורה לקבל כל השנה בערך ויצא מה שיצא ובכ"ז חייב אותי על העבודה השניה ב2% מס מהשקל הראשון מה זה אומר??
אולי לא הכנסת את כל הנ.זיכוי המגיעות לך ?
אם יש תשלום מס כנראה שלפי הנתונים שנרשמו עברת את תיקרת הפטור

• הוסף לסימניות
אולי לא הכנסת את כל הנ.זיכוי המגיעות לך ?
אם יש תשלום מס כנראה שלפי הנתונים שנרשמו עברת את תיקרת הפטור
לא ברור לי מה את מתכוונת את הנקודות זיכוי קיבלתי ביחד עם התיאום מס יש לי מעל 8 נקודות והמשכורת שלי היא פחות מ14000 לפי החשבון שלי על 8נקודות אפשר להשתכר 15000 בלי מס

• הוסף לסימניות
לא ברור לי מה את מתכוונת את הנקודות זיכוי קיבלתי ביחד עם התיאום מס יש לי מעל 8 נקודות והמשכורת שלי היא פחות מ14000 לפי החשבון שלי על 8נקודות אפשר להשתכר 15000 בלי מס
לפי מה בדקת את החישוב? אולי טעית בו?
אם תרצי אוכל לבדוק לך את הנתונים בשמחה
תפני למייל ly7115011 בגימייל

• הוסף לסימניות
במקום העבודה השני שמת בדיוק את המשכורת שאת אמורה לקבל, או קצת יותר?
אם יותר, תפחיתי ואז יהיה לך (כמו שנראה, תוכלי לשלוח לי את הנתונים לבדיקה אם תרצי) עד סכום הזה 0% ומעבר מדרגת מס גבוהה יותר.

• הוסף לסימניות
תיאום מס בעצם מחשב את המס המגיע - אם זה נעשה נכון ויוצא אחוז מס לשלם כנראה שצריך לשלם ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה