עזרה תיאור יריקה - מספיק מבחיל כדי לזעזע, מספיק מעודן כדי להיכנס לעיתון

• הוסף לסימניות
אפשר להגעיל בצורה ספרותית.
"ובאבחה אחת רקק בפניו להשפילו, טיפות הרוק מיצמצו לאור השמש כשהם נאחזות אחיזה רפה בפתילי זקנו, אחדות מהן התערבו בדמעותיו שהתעקשו לזלוג במורד אפו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים. הד ליין הנוסף תם.
חלק ממה שכתבתם עזר ישירות, אחרים נתנו השראה מצוינת.

לא אני בניתי את התסריט והייתי כבול ליריקה.

צר לי שלא אוכל לשתף, מקווה שלא תיחשפו לתוכן.
נשמע מרתק...

• הוסף לסימניות
אולי קצת השראה מר' יהושע מונדשיין המנוח (סיפורים וגלגוליהם, פרק כה):
upload_2019-7-23_16-31-33.png

• הוסף לסימניות
חברים, נצרו קולמוסים, אני אחרי זה.
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים. הד ליין הנוסף תם.
חלק ממה שכתבתם עזר ישירות, אחרים נתנו השראה מצוינת.

לא אני בניתי את התסריט והייתי כבול ליריקה.

צר לי שלא אוכל לשתף, מקווה שלא תיחשפו לתוכן.

• הוסף לסימניות
ר' שמרל הספיק לראות את הצעיר מגלגל את הלשון ומעמיס רוק בקצה הפה. וכנראה רפרופי העיניים לא הועילו לו במאומה. הוא שמע את קול היריקה ואחר כך הוא הרגיש את הנוזל הדביקי נוחת ישר לפרצופו. זה היה סמיך ומגעיל.
הצעיר המשיך, ואחר עוד כמה ריקוקים הפסיק. כנראה שהלחלוחית אזלה מפיו. או אז התפנה ר' שמרל לחוש את הרוק המרוח על פרצופו. משום מה היה נדמה לו שמעורב בזה קוצים קטנטנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה