דרוש מידע תיאטרון חרדי מקצועי, יש חיה כזו?! הסקר המלא בפנים!!

תיאטרון מקצועי חרדי לכל המשפחה

• סה"כ מצביעים
    174
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
ככה זה התחיל,
פנה אלי אברך חרדי, הוא, ועוד קבוצה של כמה חרדים, לומדים משחק זו השנה השלישית והאחרונה,
הם למדו את זה כי הם נמשכו לזה, עכשיו, הוא מאד מתעניין מה הסיכוי שלו/שלהם, לבנות הצגות מקצועיות ומקוריות
לציבור החרדי לכל המשפחה ,
מדובר כאמור בדבר שטרם היה כמותו, שחקנים מקצועיים על כל המשתמע ברמה שהציבור עדיין לא הכיר ואין לו מושג,
אלו הצגות שיעלו קצת יקר.
אנא, השתתפו בסקר , ועזרו להם להחליט אם להיכנס לשוק החרדי, או שיאלצו להציע את מרכולתם מקסימום בגני הילדים של הציבור הדת"ל,

בשתי השאלות האחרונות (שאלות רשות :) ) תתבקשו להצביע מה היחס שלכם כלפי שחקן מקצועי שיציג דמויות מגוונות לטוב ולמוטב,

• הוסף לסימניות
הבעיה בכל הדברים האלו זו לא הרמה המקצועית.
זה אפילו מעליב שיש כזאת אפשרות בחירה.
אדרבה אנחנו כחברה יכולים להצליח בכל תחום.
הבעיה היא המהות,
האם אנחנו אמורים להיות חברה צורכת תיאטרון,
או רק פה ושם להתאוורר.
אני מאוד מקצר ומאוד נזהר בלשוני,
כדי לא לפגוע במאן דהו.
לענ"ד זו יוזמה שאינה טובה.
ואיך שלא יהיה טוב תעשו אם תתייעצו בגדולים.
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יכולים להצליח מאוד בנופשים.
ממש מחפשים הצגות ברמה גבוהה של חרדים ממש. ללא כל מיני מתאמי מגזר...
בנוסף בחגים\חנוכה- יכול ללכת לילדים, מאוד אשמח לשלוח את בניי, גברים שיסתקרנו בכל מקרה יבואו על מנת "לשמור" על בניהם.
יותר מ-30 ש"ח לכרטיס- לא ילך, לעניות דעתי.
שיהיה להם המון הצלחה! והעיקר מה שעושים שיעשו טוב! חאפרים יש כבר בשפע.

• הוסף לסימניות
במקום תיאטרון והצגה,

יקראו לזה "חבורת נפקא מינה" בפאנל חינוכי ומשמח הלבבות,

ואפשר יהיה לפרסם בעיתון כמובן שאין המערכת אחראית וכו'
בביקורת בית הדין המיוחד לענייני תכנים וכנסים מיוחדים.

והכל יבוא על מקומו (שורה שלישית שער 6 + גרעיני תירס תפוחים בקונוס קרטון) בשלום.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
הם מתכוונים שמשפחות שלמות יבואו באותו זמן? כלומר, הצגות לקהל מעורב?
ברור שאני לא אלך, ולא ארצה שמישהו מהמשפחה שלי ילך.
אם הם יעשו דברים לגברים או לילדים, ויש סיבה לחשוב שהתכנים שלהם טובים, למה לא.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
הם מתכוונים שמשפחות שלמות יבואו באותו זמן? כלומר, הצגות לקהל מעורב?
ברור שאני לא אלך, ולא ארצה שמישהו מהמשפחה שלי ילך.
אם הם יעשו דברים לגברים או לילדים, ויש סיבה לחשוב שהתכנים שלהם טובים, למה לא.

משפחות שלמות באותו זמן?
אסור!

אלא אם כן יש לפני זה ארוחת צהריים ואחרי זה ארוחת ערב ומעל האולם יש חדרים ומתחת האולם יש בריכה, ועושים הפרדה עם צורת הפתח ועומד מרובה על הפרוץ (?!) אז גם חרדים משתתפים. לצערנו.

• הוסף לסימניות
התשובה יותר מורכבת מהסקר.
מסכים, אני לא אלוף בסקרים, מוזמן לפרוש את משנתך לתועלת הכלל..
הצגות לקהל מעורב?
ח"ו, הכוונה שזה מתאים לכל המשפחה, ולא רק לילדים, כלומר, זה שחקנים מקצועיים עם דמות שעבדו עליה , ולא פרצופים וקולות משונים והליכה מעוותת ותחפושת כמו במופעים שנועדו להצחיק ילדים, (שהם אגב, מאד משעשעים!!)
אם יהיה נשים זה רק בהסכמת הרבנים כמובן ובישיבה נפרדת, (אבל זה לא הנושא , יש את העניין למי שמבין שהשחקנים לא יכולים לראות את הקהל בגלל התאורה שמכוונת אליהם והאולם חשוך)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין מספיק אפשרויות מתאימות בסקר...
לא חושבת שיש בזה בעיה, אם זה בהפרדה וכו' ואין שם משהו שנוגד את ההלכה.
רק אולי עדיף בשבילם, מבחינת הציבור - שלא יקראו לזה דווקא תיאטרון
אגב, יש כבר כאלו בשוק, לא מעט שחקנים, שעושים הצגות לילדים ומופיעים בהרבה מקומות חרדים. זה ממש לא משהו חדש...
ובאמת לא יזיק אם יהיה משהו ברמה יותר גבוהה, שכל המשפחה יהנו.

• הוסף לסימניות
אם יהיה נשים זה רק בהסכמת הרבנים כמובן ובישיבה נפרדת, (אבל זה לא הנושא , יש את העניין למי שמבין שהשחקנים לא יכולים לראות את הקהל בגלל התאורה שמכוונת אליהם והאולם חשוך)

מתייחסת לסוגריים, בתור אחת שהציגה פעם אחת בתור תלמידה על במה. מי שעל הבמה רואה את הקהל ואת התגובות גם...

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות חשש "ביטול תיירה"
וגם דימיון ל"אומות העולם"
בהתחלה לגברים בלבד, לאחמ"כ בהפרדה לאחמ"כ משפחות וכו'
אז חבל על המאמץ.

• הוסף לסימניות
מתייחסת לסוגריים, בתור אחת שהציגה פעם אחת בתור תלמידה על במה. מי שעל הבמה רואה את הקהל ואת התגובות גם...
את הקהל השחקן מרגיש גם בלי לראות..
אולם חשוך + פרוז'קטורים על הפרצוף - לא רואים ולא ניתן לזהות דמויות, מה גם ששחקן מקצועי בכלל לא באינטרקציה עם הקהל כמו שנאמר: "קיר רביעי".

• הוסף לסימניות
את הקהל השחקן מרגיש גם בלי לראות..
אולם חשוך + פרוז'קטורים על הפרצוף - לא רואים ולא ניתן לזהות דמויות, מה גם ששחקן מקצועי בכלל לא באינטרקציה עם הקהל כמו שנאמר: "קיר רביעי".
אני ראיתי בברור לפחות 10 שורות ראשונות.

• הוסף לסימניות
תגדירו מה זה תאטרון??
תאטרון בחרדי -זה הצגות לילדים קטנים
אבל תאטרון בכללי -זה משהו מאד מושקע שמותאם לכל גיל מ1 עד 120
לגברים חרדים -לא נראה לי שיהיה לזה תמיכה זה לא מקובל בכלל
לנשים -אני תוהה אם זה נכלל בהגדרה של תאטרון כל ההצגות של סטנדאפ , טלי אברהמי וכו
ולסיום -תאטרון בובות אולי יש תאטרון אמיתי -אין בציבור (ואולי טוב שכך)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בברור לפחות 10 שורות ראשונות.
בלי לזלזל, נצא מנקודת הנחה, שיש הצגות עם תאורנים מקצועיים (מקצוע בפני עצמו) יותר ממה שהיה באותו אולם, עם אותה תלמידה.
ובאותם הצגות - אי אפשר לראות, מאד מאד מסנוור להרים בכלל את העיניים.

אבל אני לא כאן על תקן של לנסות להכשיר משהו, רק לשאול דעת הקהל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה