כללי תיבה חינם עד 2 ג'יגה - תראו את הסירטון ותבינו כמה זה טוב

• הוסף לסימניות
מדובר בעצם בתיבה וירטואלית שיש לכם גישה מכל מחשב להעלות לשם קבצים וגם לשתף חברים לתיקיות מסויימות.
לי זה עוזר ממש בעבודה. אם מורידים את התוכנה אז בכלל החיים נהיים קלים.
חינם עד 2 ג'יגה.
תראו את הסירטון ותבינו לבד.

עידכון: דרך הלינק הזה תקבלו 2.25 ג'יגה של איחסון במקום 2. התוספת תתעדכן מיד אחרי שתתקינו את התוכנה.

http://www.dropbox.com/referrals/NTI1MjY2ODc5

הנה וידאו שמסביר במפורט יותר איך זה עובד
http://www.youtube.com/watch?v=7QmCU...eature=related
זה פשוט מדהים איך אפשר לשתף תיקיית תמונות עם המשפחה שלכם כשאחד מעדכן וכולם מתעדכנים.

ויש גם אפליקציה חינם למי שיש אייפון (ב-APP סטור)
http://www.youtube.com/watch?v=YOcvw...eature=related

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אכן שימושי מאוד!
רק צריך להקפיד לתת שמות הגיוניים לקבצים, כי נראה לי שאין שם תצוגה מקדימה.....

בקישור הזה הוא נתן לי 2 ג'יגה... יש מישהו שקיבל 2.25?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mirik;446086:

בקישור הזה הוא נתן לי 2 ג'יגה... יש מישהו שקיבל 2.25?

לדעתי יש 2.25 ג'יגה. אם אפשר לבדוק תחת לשונית Account ואז Account Info ולעדכן אותנו כאן. תודה

• הוסף לסימניות
הוא כותב שדף האינטרנט לא יכול להפתח-אבחון בעיות חיבור.זה קשור אולי לנתיב שאני חסומה דרכם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, קיבלתי 2 ג'יגה, רק רציי לדעת, זה בטיחותי לחלוטין מבחינת חסיפת החומר הפרטי שלי, או חדירה למחשב שלי??

• הוסף לסימניות
לדעתי יש 2.25 ג'יגה. אם אפשר לבדוק תחת לשונית Account ואז Account Info ולעדכן אותנו כאן. תודה
נכון , זה באמת 2.25.... תודה רבה

• הוסף לסימניות
חידוש עצום ...
נהדר ופשוט לתפעול ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;446097:
תודה רבה, קיבלתי 2 ג'יגה, רק רציי לדעת, זה בטיחותי לחלוטין מבחינת חסיפת החומר הפרטי שלי, או חדירה למחשב שלי??
זה בטוח לגמרי, גם אם אתם משתפים תיקייה אז אפשר לראות רק את התיקייה המשותפת.

• הוסף לסימניות
יש 2.25 ג'יגה ...
ברגע שמשתפים תיקיה אז המשותף יכול לראות רק את התיקיה או שאת כל הקבצים ?
והאם יש אפשרות לשלוח לינק להורדה לקובץ מסוים כמו ב ftp ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;446110:
יש 2.25 ג'יגה ...
ברגע שמשתפים תיקיה אז המשותף יכול לראות רק את התיקיה או שאת כל הקבצים ?
והאם יש אפשרות לשלוח לינק להורדה לקובץ מסוים כמו ב ftp ?

המשותף יכול לראות רק את התיקייה.
ולמה לשלוח לינק דרך DROPBOX?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mirik;446086:
רק צריך להקפיד לתת שמות הגיוניים לקבצים, כי נראה לי שאין שם תצוגה מקדימה.....
אין צורך! אפשר לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות ואפילו SLIDESHOW פשוט כששמים את העכבר על שם התיקייה (בלי ללחוץ) יש בצד ימין אפשרויות. לבחור Gallery

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צלילים;446096:
הוא כותב שדף האינטרנט לא יכול להפתח-אבחון בעיות חיבור.זה קשור אולי לנתיב שאני חסומה דרכם?
ברור בהחלט! לחצו נא בלחצן הימני על האייקון של נתיב בשורת המשימות ופתחו את האפשרות כתובות חסומות, שם תראו את הכתובת נחסמת בנתיב.

• הוסף לסימניות
רמי תודה,
לידיעתכם: ניתן להעלות לגוגל דוקס, קבצים עד כמה שיש לכם מקום פנוי בג'ימייל (מקסימום ניתן לפתוח בשביל זה תיבה חדשה) וגודל מקסימלי של קובץ עד 1 ג"ב.
(רמי, כמה גודל קובץ מקסימלי בודד בלינק שהבאת?)

ככה זה עובד נפלא, עם הזמנות והרשאות למי שאתם רוצים מאנשי הקשר, או בשליחה למייל. נח ופשוט ללא הורדת תוכנות וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;446151:
רמי תודה,
לידיעתכם: ניתן להעלות לגוגל דוקס, קבצים עד כמה שיש לכם מקום פנוי בג'ימייל (מקסימום ניתן לפתוח בשביל זה תיבה חדשה) וגודל מקסימלי של קובץ עד 1 ג"ב.
(רמי, כמה גודל קובץ מקסימלי בודד בלינק שהבאת?)

ככה זה עובד נפלא, עם הזמנות והרשאות למי שאתם רוצים מאנשי הקשר, או בשליחה למייל. נח ופשוט ללא הורדת תוכנות וכו'.
זה משהו אחר והרבה יותר טוב. אתה יכול לשים קובץ בכל גודל שהוא וגם ההלאה היא פשוטה כי אם התקנת את התוכנה אתה פשוט צריך להעביר את הקובץ במחשב בהעתקה פשוטה מתקייה לתיקייה.

• הוסף לסימניות
אמנם ישן, אך נחמד שהבאת לידיעת הציבור.

ללא התוכנה הנחמדה (שמשום מה לא התחברתי אליה כל כך במהלך השימוש) אני לא רואה בזה שום מעלה על פני אתרי העלאות אחרים (אפילו skydrive של מיקרוסופט יותר נוח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;446479:
אמנם ישן, אך נחמד שהבאת לידיעת הציבור.

ללא התוכנה הנחמדה (שמשום מה לא התחברתי אליה כל כך במהלך השימוש) אני לא רואה בזה שום מעלה על פני אתרי העלאות אחרים (אפילו skydrive של מיקרוסופט יותר נוח).
הנוחות שבתוכנה זה שזה בעצם תיקייה רגילה במחשב שגוררים אליה את הקבצים ללא צורך להיכנס בכלל לתיבה. זה נוח מאוד, בפרט שאפשר לסנכרן בין תיקיות ואז זה הופך את זה לגיבוי תיקיות קל ונוח עם אפשרות שיתוך למי שרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;446534:
הנוחות שבתוכנה זה שזה בעצם תיקייה רגילה במחשב שגוררים אליה את הקבצים ללא צורך להיכנס בכלל לתיבה. זה נוח מאוד, בפרט שאפשר לסנכרן בין תיקיות ואז זה הופך את זה לגיבוי תיקיות קל ונוח עם אפשרות שיתוך למי שרוצים.

אני מכיר ויודע, ויש לי את התוכנה עוד מהזמן שזה היה בטא.
בהתחלה התלהבתי וחשבתי שיהיה שימושי, אבל חוץ מגיבויים קטנים לא עזר לי משמעותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה