כללי תיבה חינם עד 2 ג'יגה - תראו את הסירטון ותבינו כמה זה טוב

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה, עד שאתה מחובר לאתרוג וניבצר ממך לדעת על מה מדובר מה בכלל...

• הוסף לסימניות
איך הפירוש של המילה הזאת בעיברית בשביל שאני יוכל להיכנס מגוגל
Dropbox
(זה השם של האתר של ה2 ג'יגה)

• הוסף לסימניות
איך הפירוש של המילה הזאת בעיברית בשביל שאני יוכל להיכנס מגוגל
Dropbox
(זה השם של האתר של ה2 ג'יגה)

• הוסף לסימניות
להפיק קצת יותר מה-DropBox

מעבר לשימוש הבסיסי בשירות הענן, ישנן שלל דרכים נוספות בהן ניתן להשתמש ולהפיק יותר מ-DropBox. ניתן להפיק תועלת רבה מ-DropBox גם באמצעות תוכנות ותוספים הזמינים ומיועדים לשימוש בשירות הענן הפופולארי.

תוסף לכרום
תוכנת DropBox הזמינה להתקנה על גבי המחשב מופיעה כאייקון קטן בתחתית או בראשית המסך (תלוי במערכת ההפעלה). הגישה לתוכן הקיים נעשית על ידי הקלקה על אייקון התוכנה שמקפיץ את התיקיות הזמינות. אף על פי כן תוסף המוטמע בדפדפן כרום הופך את הגישה לשירות הענן נוחה אפילו יותר.
תוסף DropBox לכרום לא פותח באופן רשמי על ידי החברה אך זמין להורדה והתקנה על ידי מפתח פרטי. התוסף מוסיף אייקון קטן של DropBox בראש הדפדפן ומאפשר ממנו גישה מהירה אל תיקיות הענן.

תוסף ל-Gmail
מנויים על שירות הדואר האלקטרוני של גוגל יכולים לעשות שימוש בתוסף עבור DropBox המאפשר לגשת לשירות מתיבת הדואר האישית שלהם. אלטרנטיבה זו עושה שימוש טוב יותר בשירות הענן כשהיא מציעה למעשה גישה לתכנים הקיימים בענן מכל מחשב ללא כל צורך בהתקנת רכיב תוכנה על גביו. התוסף מצריך הורדת סקריפט ייעודי הנתמך בשלב זה על ידי פיירפוקס וכרום.

תמיכה בחלונות, Osx, לינוקס, אייפון Os ואנדרואיד
מרבית תוכנות הצ'ט (הודעות מיידיות) הקיימות מתעדות את היסטוריית השיחות שלנו יחד עם התוכן שלהן בקבצים ייעודים (לוגים). בין אם אתם משתמשים באודיום הפופולארי למק או באייסיקיו ומסנג'ר בגזרת הפיסי, שינוי בהגדרות התוכנה יכולים להבטיח שכל הסטוריית השיחות שלכם תתועד במקום אחד. על מנת להבטיח זאת יש למקם את ספריות הלוגים על גבי תיקיית הענן של DropBox. לא זוכרים היכן התיקיה ממוקמת ב-PC שלכם? גשו לתפריט ושם ל"כלים" ->"אפשרויות"->"הודעות". הנתיב יופיע שם.

תיקיית מסמכים אבסולוטית
אחד השימושים הפופולאריים ביותר עבור DropBox הוא סנכרון תייקית המסמכים כך שתהפוך זמינה לעריכה וצפייה מכל מחשב. הגדרת תיקיית המסמכים כתיקיית סנכרון של DropBox נעשת באופן פשוט על גבי ווינדוז. בווינדוז ויסטה או 7 כל שצריך לעשות או להקליק על הלחצן הימני כשמצביעים על תיקיית המסמכים (My Documents) לבחור בכרטיסיית המיקום (Location), לאחר מכן יש ללחוץ על כפתור העבר (Move) ולבחור בתיקיית ה-DropBox. לאחר שתלחצו על לחצן האישור תופנה אליכם שאלה באם אתם מעוניינים להעביר את כל המסמכים למיקום החדש. לאחר שתאשרו תהפוך תיקיית המסמכים שלכם לזמינה תחת שירות הענן של DropBox וכל שינוי שתבצעו על גבה יתעדכן על גבי כל המכשירים המסונכרנים עם השירות.

הורדה משודרגת
במידה ואתם מחזיקים ביותר ממחשב אחד, DropBox מאפשר לכם להשתמש בחיבור רציף לרשת של מחשב אחד באמצעות המחשב השני. במילים אחרות, אם תורידו באמצעות מחשב נייח המחובר כל העת לרשת קובץ ענק המצריך הורדה האורכת כמה שעות, בבוקר תוכלו לצפות בקובץ על המחשב הנייד שלכם. הגדרת תיקיית ה-DropBox כתיקיית היעד בתוכנות הורדה שונות דוגמאת uTorrent תאפשר לכם להמשיך ולהוריד את אותו קובץ בזמן שאתם נודדים בין מחשבים שונים.

• הוסף לסימניות
אני התקנתי את ה.dropbox והוא התקין לי בכונן C ואני צריכה להעביר קבצים שיש לי בכוננים אחרים לתקיות ש.dropbox התקין לי, עכשיו מה שקורה שכונן C שלי מספיק מלא ואני לא רוצה להעמיס עליו עוד. מה באפשרותי לעשות? בהתקנה לא מצאתי שום אפשרות לבקש להתקין בכונן אחר.
האם יש פתרון למצב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה