כללי תיבות טקסט בדפי אב

• הוסף לסימניות
איך מגדירים באינדיזיין שהתיבת טקסט בדף האב תחול לי על כל הדפי משנה?
כלומר, אני רוצה להזין את העמודים בטקסט משורשר ואני יודעת שיש אפשרות לקבוע אותו בדפי האב.
מה הקיצור שמראה לי את תיבות הטקסט במסמך כולו ואיך עושים זאת?

תודה מראש לעונים!

ועוד משו, איך מבטלים בתוך התיבה של הטקסט את סימני הפרגרף שנוצרים?

• הוסף לסימניות
את השאלה הראשונה לא הבנתי.
השאלה השנייה:
type > hide hidden characters

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;1270402:
כלומר, אני רוצה להזין את העמודים בטקסט משורשר ואני יודעת שיש אפשרות לקבוע אותו בדפי האב.

האם לזה כוונתך?
[חלונית פתיחת מסמך חדש]

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 54.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מוסיפים בדף האב, מסגרת, או מסגרות משורשרות כרצונך.
כדי לראות אותם בדפים הפנימיים, צריכים להיות על תצוגה מלאה (שרואים גם מה מחוץ לדף) או בקיצור דרך W, ואם עדין אתם לא רואים את המסגרות, אז לוחצים על Ctrl+H.
ולגבי השאלה השנייה, התשובה היא Ctrl+Alt+I

• הוסף לסימניות

את הולכת לדפי אב פותחת שם תיבת/ות טקסט בכל עמוד לפי הגודל שאת רוצה ומשרשרת בינהם, אח"כ את הולכת לעמוד הראשון במסמך ומשחררת ממנו את תיבת הטקסט (לוחצת עם העכבר +כונטרול+ שיפט) שופכת את הטקסט לתיבה הראשונה וזה זורם כמו שהגדרת בדפי אב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה