כללי תיבת טקסט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם! האם יש אפשרות להזיז מעט את כל תיבות הטקסט לכל אורך המסמך רק מצד אחד של העמודים באופן אוטומטי?

• הוסף לסימניות
תלוי אם התיבות נובעות במקורן מהמאסטר

• הוסף לסימניות
... וגם אם לא, אם הם צמודים לשולי העמוד (margins), אפשר גם להזיז אותם ע"י layout adjustment.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1307095:
... וגם אם לא, אם הם צמודים לשולי העמוד (margins), אפשר גם להזיז אותם ע"י layout adjustment.

איך??
תוכל לפרט בבקשה?

• הוסף לסימניות
לבחור את העמודים הרצויים (או את דפי המסטר) בחלונית העודים, ואז לגשת לשינוי רוחב השוליים, לוודאות שיש V מסומן ליד layout adjustment, ולשנות את השוליים בהתאם. כל התיבות הצמודות לשוליים ישתנו בהתאם.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה: אין איזה PDF בעברית של עזרה באינדיזיין מטעם אדובי?? אני בטוח שפעם היה כזה להורדה. דברים בסיסיים כאלו אפשר בקלות למצוא שם!

• הוסף לסימניות
יש סקריפט מובנה באינדיזיין שנקרא Adjust Layout.
אפשר להגדיר הזזת עצמים בפוינטים, לפי דף זוגי/אי זוגי.
ובמידה ורציתם את זה רק על תיבות טקסט, יש סקריפט שמעביר את כל התיבות טקסט לשכבה אחרת,
ואז מסתירים את כל השאר, ומפעילים את הסקריפט הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1307150:
סתם שאלה: אין איזה PDF בעברית של עזרה באינדיזיין מטעם אדובי?? אני בטוח שפעם היה כזה להורדה. דברים בסיסיים כאלו אפשר בקלות למצוא שם!

האמת שלא היה לי מושג שזו שאלה כ"כ בסיסית..
ממש הסתבכתי עם זה..
אבל טוב שלא ראיתי קודם את הPDF של אדובי כי זכיתם במצווה ממש אדירה
באמת תודה רבה! עזרתם לי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1307150:

ברור שיש.
F1 ישלח אותך לאתר שלהם.
אם יש לך גירסה אנגלית זה ישלח אותך לעזרה הרלוונטית באנגלית: בשורת הכתובת איפה שכתוב en_US, תכתוב he_IL.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה