תיבת מייל

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עד היום היה לי מייל של אאוטלוק, על ידי הספק.
עכשיו עברתי לספק אחר, ואחרי שעברתי התברר לי שהספק שאליו עברתי לא נותן תיבת מייל באאוטלוק.
אני יכולה להשתמש בג'ימייל אבל התרגלתי לאאוטלוק, והוא הרבה יותר נוח לי.
מה אתם מייעצים לעשות?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ואז אפשר להשתמש רגיל מהאאוטלוק, ורק הכתובת היא של גימייל?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין במה זה מתבטא שזה ג'ימייל כשמשתמשים דרך אאוטלוק,
רק בכך שהכתובת היא gmail.com?

• הוסף לסימניות
שום דבר, רגיל ביותר

מצורף קובץ הוראות

קבצים מצורפים

• אטלוק.pdf
    KB 394.7 · צפיות: 69
  • הוסף לסימניות
טוב, תודה לכם.
עכשיו אני בבעיה נוספת:
אני לא מצליחה ליצור חשבון חדש בג'ימייל, כי לא מופיעה לי התמונה של המילים שאני צריכה להקליד, אולי זה בגלל החסימה של נתיב?

קבצים מצורפים

• 11111.jpg
    KB 97.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
היתה לי הבעיה הזו, התקשרתי לתמיכה של נתיב והם כנראה הורידו את החסימה הזו לזמן קצר או משהו, הענין הסתדר.

• הוסף לסימניות
את רוצה שאני אפתח לך מייל ותשני אח"כ את הסיסמה? יעזור לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;707120:
את רוצה שאני אפתח לך מייל ותשני אח"כ את הסיסמה? יעזור לך?
תודה רבה רבה!! לא חשבתי על רעיון כזה.
דיברתי עם נתיב והסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה