- הוסף לסימניות
קיבלתי במייל:
שלום, אני יעלי מירושלים,
רציתי לשתף אתכם במיזם פשוט ויעיל שיצרנו-
במה דברים אמורים:
אז ככה - כל זוג ומשפחה ב"ה נזקקים בשעטו"מ לעגלת תינוק/טיולון/עגלת תאומים
וכידוע שהמחירים בשוק של עגלה חדשה גבוהים מאד ולא כולם מעוניים לקנות עגלה במחירים אלו כשישנה אלטרנטיבה לקנות עגלה מיד שניה במצב מצוין.
ומצד שני יש להרבה אנשים עגלות שהם מעוניינים למכור וקשה להם למצוא דרך לפרסם את העגלה לקהל המתאים בצורה נוחה.
לכן חשבנו על אפשרות פשוטה וקלה לסייע בתיווך ישיר בין אלו המעוניינים למכור עגלה שאינה בשימוש לבין אלו המעוניינים לקנות, בינתיים התחלנו רק באיזור ירושלים, במידה ונתרחב, נמשיך גם לאזורים אחרים.
והצורה שבה פועלים הדברים הם כדלהלן:
1) משפחות המעוניינות למכור שולחות מייל למייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עם פירוט שם החברה, דגם, צבע, מצב העגלה, זמן שימוש, וכל פרט נוסף שיש להם,
חובה לצרף מחיר מבוקש (יש לרשום מחיר הגיוני המתאים לאיכות ומצב העגלה)
וכן חובה לצרף תמונה של העגלה. עם המייל יש לשלוח כתובת מייל+ מספר טלפון לקונים
נ.ב. עגלות בנות 4 שנים ויותר לא תתקבלנה.
2) משפחות המעוניינות לקנות שולחות בקשה עם פירוט איזו עגלה בדיוק הם רוצים, שם חברה/הדגם,
טווח מחיר ועוד פרטים מסוימים. למייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכאן מגיע החלק שלנו:
3) אני ועוד מתנדבות שעוזרות לי נמיין את ההצעות והבקשות ונשלח מייל חזרה לקונה עם פרטים של עגלות כפי שביקשו כולל מחירים ודרך התקשרות לקונים, באם נמצא את מבוקשם נשתדל לשלוח תשובה עד יום חמישי בכל שבוע, ובאם לא נמצא נמשיך לחפש על פי הדרישה.
אדגיש שוב כי איננו לוקחים תשלום על השירות ונשמח לעזור לכולכם.
אשמח אם תעבירו את המייל לעוד אנשים כדי להוסיף עוד מוכרים/קונים למאגר
כמו שכתבתי,
קיבלתי במייל ואין לי כל קשר ליוזמה זו.
שלום, אני יעלי מירושלים,
רציתי לשתף אתכם במיזם פשוט ויעיל שיצרנו-
במה דברים אמורים:
אז ככה - כל זוג ומשפחה ב"ה נזקקים בשעטו"מ לעגלת תינוק/טיולון/עגלת תאומים
וכידוע שהמחירים בשוק של עגלה חדשה גבוהים מאד ולא כולם מעוניים לקנות עגלה במחירים אלו כשישנה אלטרנטיבה לקנות עגלה מיד שניה במצב מצוין.
ומצד שני יש להרבה אנשים עגלות שהם מעוניינים למכור וקשה להם למצוא דרך לפרסם את העגלה לקהל המתאים בצורה נוחה.
לכן חשבנו על אפשרות פשוטה וקלה לסייע בתיווך ישיר בין אלו המעוניינים למכור עגלה שאינה בשימוש לבין אלו המעוניינים לקנות, בינתיים התחלנו רק באיזור ירושלים, במידה ונתרחב, נמשיך גם לאזורים אחרים.
והצורה שבה פועלים הדברים הם כדלהלן:
1) משפחות המעוניינות למכור שולחות מייל למייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עם פירוט שם החברה, דגם, צבע, מצב העגלה, זמן שימוש, וכל פרט נוסף שיש להם,
חובה לצרף מחיר מבוקש (יש לרשום מחיר הגיוני המתאים לאיכות ומצב העגלה)
וכן חובה לצרף תמונה של העגלה. עם המייל יש לשלוח כתובת מייל+ מספר טלפון לקונים
נ.ב. עגלות בנות 4 שנים ויותר לא תתקבלנה.
2) משפחות המעוניינות לקנות שולחות בקשה עם פירוט איזו עגלה בדיוק הם רוצים, שם חברה/הדגם,
טווח מחיר ועוד פרטים מסוימים. למייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכאן מגיע החלק שלנו:
3) אני ועוד מתנדבות שעוזרות לי נמיין את ההצעות והבקשות ונשלח מייל חזרה לקונה עם פרטים של עגלות כפי שביקשו כולל מחירים ודרך התקשרות לקונים, באם נמצא את מבוקשם נשתדל לשלוח תשובה עד יום חמישי בכל שבוע, ובאם לא נמצא נמשיך לחפש על פי הדרישה.
אדגיש שוב כי איננו לוקחים תשלום על השירות ונשמח לעזור לכולכם.
אשמח אם תעבירו את המייל לעוד אנשים כדי להוסיף עוד מוכרים/קונים למאגר
כמו שכתבתי,
קיבלתי במייל ואין לי כל קשר ליוזמה זו.
הנושאים החמים