- הוסף לסימניות
בכל אופן הילדסהימר יותר גדול וותיקקצת סותר
זה לא סותר שיש תיכון חדש ומצוין
בכל אופן הילדסהימר יותר גדול וותיקקצת סותר
לאנו, זו הסתירה היחדה שנתקלת בה בחיים?
טעות!במחזור הנוכחי לומדות בתיכון החדש 17 בנות
רובם לא מפ"ת
כל מילה.למדתי בהלדסהיימר לפני בערך 10 שנים
אין מה להגיד שהרב הלדסהיימר הוא אחד מאנשי החינוך הנדירים בדורנו
כל שנה שהוא עוד שם זה רווח לתיכון
והסמינר הוא לא כזה גדול, בזמני היה 3 כיתות ואולי עכשיו יש 4...
הסמינר או התיכון?@חני גרינשטיין
אני השנה סיימתי את הסמינר של הרב הילדיסהיימר
מאוד מעריכה את הצוות, אבל לא יודעת על איזה משפחות איכותיות את מדברת (כמובן יש משפחות איכותיות אבל הן מעטות...)
האווירה בסמינר ממש לא איכותית...
טוב שהולך להיות תחליף יותר איכותי (אומרת מהיכרות עם משפחות ששולחות לנווה דעת)
למדת בו?!?מרגיש י שהאשכול הזה מיצה את עצמו
וכבר גולש לדברים שלא צריכים להיכתב כאן.
וסליחה שהתערבתי
אבל אני מכירה את התיכון
לפעמים מכירים גם בדרכים אחרות.למדת בו?!?
אוקילפעמים מכירים גם בדרכים אחרות.
מבטיחה לך שאני מכירה טוב אוד.
מקרוב מאוד
אמת.אוקי
אחותי סיימה לפני כמה שנים
גם השתנה מתקופתי
כמו כל סמינר שמשתנה עם השנים
ותחשבי שיש כאן אמהות שרוצות לשלוח לתיכון החדש שהוא מעולה מכל בחינהתחשבי שיש כאן אימהות לניבות שם וחורצים כאן שמות ותיוגים שמטבע הדברים כוללים גם את הבנות שלהם
אז כן, נראה לי שהאשכול מוצה ודורש נעילה.
אף אחד לא כתב שכל הבנות הטובות לא שםותחשבי שיש כאן אמהות שרוצות לשלוח לתיכון החדש שהוא מעולה מכל בחינה
ואומרים להם שכל הבנות הטובות ממש לא שם ומי שכן לא גרה בפ"ת. מה שלא נכון בכלל.
אני הייתי לוקחת בערבון מוגבל מידע מכאןותחשבי שיש כאן אמהות שרוצות לשלוח לתיכון החדש שהוא מעולה מכל בחינה
ואומרים להם שכל הבנות הטובות ממש לא שם ומי שכן לא גרה בפ"ת. מה שלא נכון בכלל.
בערבון מוגבל מאודבערבון מוגבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים