תיכון חרדי מקצועי

• הוסף לסימניות
האם מישהו פה מכיר תיכון חרדי - מקצועי?
(המיועד לתת מקצוע לבנות שאין להן יותר מידי כוח ורצון ללמוד לימודים מעמיקים ורוצות לצאת לחיים עם כלים בסיסיים למקצוע).
לא משנה המיקום בארץ ופנימייה גם באה בחשבון אם הבנות שם באות מבתים טובים.

• הוסף לסימניות
לא מכירה אישית, אבל אולי אור החיים?
סתם סקרנות, את לא חייבת לענות- אבל למה חשוב שלימודי המקצוע יהיו דוקא במסגרת התיכון ולא בשעות אחה"צ? שווה לצאת לפנימיה בשביל זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;2006573:
סתם סקרנות, את לא חייבת לענות- אבל למה חשוב שלימודי המקצוע יהיו דוקא במסגרת התיכון ולא בשעות אחה"צ? שווה לצאת לפנימיה בשביל זה?
זו לא בת שלי ואני לא מתערבת בשיקולי המשפחה שלה :) ביקשו ממני לברר וזה מה שאני עושה :eek: ואור החיים זה ספרדי, נכון? כי היא לא תשתלב שם (אשכנזים אמריקאים).

• הוסף לסימניות
שואלת שוב...האם בסמינר "הישן" בירושלים יש מסלול כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;2006573:

אני מתארת לעצמי שמדובר בבת שלא מסוגלת או רוצה לעמוד במרתון הלימודי המקובל בתיכונים. מי שלא מתאימה לזה, מרגישה דפוקה במשך 4 שנים. ואם תחליט להוציא עצמה מן הכלל, לא ללמוד ולא להיבחן- תרגיש עוד יותר דפוקה, וגם פשוט לא תהיה חלק מהחברה שעסוקה עד מעל לראשה בלימודים.

ו… פנימיה אינה דבר גרוע כל כך. ההיפך- מצטערת בשביל אלו שלא זכו לחוות.

• הוסף לסימניות
ולפותחת האשכול- יש מקום בירושלים ששמו פרח מזכרוני, לא בטוחה שהוא מקנה מקצוע אבל האווירה הלימודית שם קלילה, ורב הבנות ישראליות- אמריקאיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2006728:
ולפותחת האשכול- יש מקום בירושלים ששמו פרח מזכרוני, לא בטוחה שהוא מקנה מקצוע אבל האווירה הלימודית שם קלילה, ורב הבנות ישראליות- אמריקאיות.

אם תזכרי בשמו - אשמח אם תיידעי אותי.

• הוסף לסימניות
יש בפ״ת תיכון חרדי- מקצועי. עם מסלולי מקצוע לבנות תיכון
ברח׳ רוטשילד 164. קוראים לו ״שלהבת״ נדמה לי...
.
צריך לקחת בחשבון שהרבה פעמים מי שאין לה כח ל״חובות לימודיות״ אין לה גם כח ל״חובות רוחניות״.... :(
כך שיוצא הרבה פעמים שהבנות שהולכות לתיכונים כאלו זה בנות שגם חלשות מבחינה רוחנית ולא רק מבחינה לימודית...
ולכן גם בתיכון חרדי מקצועי הרבה פעמים ניתן לראות שהסך הכללי של הבנות נראות/לבושות/מתנהגות בצורה קצת שונה מבנות שלומדות בסמינר חרדי-עיוני...
זה לא באופן גורף בכלל!!! אני מכירה כמה בנות איכותיות ומעולות שהיו חלשות מבחינה לימודית והתאימו לכזה מסלול הון ב״ה עדינות וצנועות...
אבל בכל מקרה זה צריך להיות חלק מהשיקול...

• הוסף לסימניות
כמדומני שבתיכון בית יעקב ברחובות יש מגמה מקצועית, ויש גם פנימיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2006723:
אני מתארת לעצמי שמדובר בבת שלא מסוגלת או רוצה לעמוד במרתון הלימודי המקובל בתיכונים. מי שלא מתאימה לזה, מרגישה דפוקה במשך 4 שנים. ואם תחליט להוציא עצמה מן הכלל, לא ללמוד ולא להיבחן- תרגיש עוד יותר דפוקה, וגם פשוט לא תהיה חלק מהחברה שעסוקה עד מעל לראשה בלימודים.

ו… פנימיה אינה דבר גרוע כל כך. ההיפך- מצטערת בשביל אלו שלא זכו לחוות.

פנימיה ב*תיכון*? לדעתי לא מומלצת באופן גורף.

• הוסף לסימניות
זה כ"כ מורכב, ותלוי בכ"כ הרבה גורמים... אי אפשר לחוות שום דעה מבלי להכיר את המקרה לעומקו. נכון?

• הוסף לסימניות
יש בכהנא-בני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;2006851:
מה עם גייטסהד? מנצ'סטר?

רלוונטי רק מכיתה י"א.
ובמחילה… גייטסהד הישן אינו מקום לאלו שמחפשות חיים קלים. בטח לא מי שמחפשת מקצוע- כי פשוט לא לומדים שם.
בגייטסהד החדש יש כמה אפשרויות מקצועיות, אבל לא בדיוק מה שמחפשת מי שרוצה 'מקצוע'.

• הוסף לסימניות
ראיתי לא מזמן פרסום על תיכון בירושלים-לאומניות משהו כזה...
שיותר משקיעים במקצועות הומאנים אומנות וכו',
אם אני לא טועה קוראים לזה פרי חכמה,
תנסי לברר... אולי זה מתאים

• הוסף לסימניות
אפרופו גייטסהד
מישהי למדה שם?
אני חייבת חייבת חייבת פרטים!
בבקשה בנות---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה