תיכנסו לכאן אולי זה יהיה הפיתרון למצוקת הדיור החרדי

מצב
הנושא נעול.
ב"ה החל משבוע שעבר יש קו ביום שישי מחריש למודיעין עילית כל שבת מברכים לפרטים נוספים פנה לקרוב משפחה שלך לברר שוב את הענין..

וכן יש קשיי התחלה בפריפריה כמו כל עיר חדשה ואחד מהם זה תחבורה ציבורית לא סדירה כל כך הורים שלי סיפרו לי שכשהם באו לגור במודיעין עילית לפני 22 שנה זה לא היה קל יותר

ולכל המדמינים שיש פתרונות אקספרס תחזרו לדמין ביחידות 22 מטר שלכם שיום אחד יפול עליכם ארמון מזהב בבית שמש מהשמים..
מעולה
אם האוטובוס יצא מוקדם אז יספיקו את ההגעלת כלים בזינגר
מאיפה היציאה של שבת מברכים

ניסתי לשכנע הערב קרוב משפה לקנות בפרויקט של אילה אגם
(דרך אגב המשווק אמר לי שלא בטוח שיהיה שם בכלל 20/80)
הוא אמר לי להוציא דף ועט ושאני אעשה טבלה לפי ההוראות מצורפת כאן
נאלמתי דומיה
האם הוא טועה???

ולא נראה לי שיש פרויקט שני (אולי שיכון ובינוי) סתם מתווך שרוצה לעשות קופה על הפרויקט הזה
צפה בקובץ המצורף 1136493
אתה יודע אולי מה נסגר איתם לגבי 20\80?
אתה יכול להפנות אותי למישהו שם (לא לתיווך)
תודה.

כן אבל יקנעם זו אפשרות תעסוקה אחת מתוך המון מקומות שיש בחיפה
ואם במקום חרדי עסקינן אפשר ללכת לרכסים
אני קורא את האשכול ופשוט נידהם מהבדיחה אף אחד פה לא ענייני כל אחד מושך את הלחם לאינטרס שלו....
זה רוצה לשווק את רכסים, זה רוצה דוקא את המרכז ליד הסינר של אמא , זה רוצה להיות שני דקות מהעבודה כי קשה לו לקום מהספפא....
די חברים הגיע הזמן להתבגר ולהבין באמת את המציאות אין מקום שיביא לך את העוגה בשלימותה תיהיו ריאלים!!!!!
אתם צריכים להבין הציבור שהלך לחריש זה ציבור בוגר שהבין שלא צריך לחפש רק את הפינוקים צריך נכס ומקום יחסית טוב שאפשר לגור בו, נכון יש חסרונות אבל יש גם הרבה מעלות , ומי שעדיין מחפש את העוגה המושחמת שימשיך לחיות באטימות ויחכה לאוהל שלו בדימונה ............
נכון גם רכסים מקום נחמד אבל יש מי שמתאים לו הסגנון של רכסים ויש מי שרוצה את חריש שבהתפתחות צעירה ורעננה .....
( אגב אישתי ועוד חברות מהיטק בת"א ולא לא ראיתי שהם מתלוננת על זה, פשוט רואים באשכול פה מלא אנשים מפונקים ולא חכמים שכל מה שהם צריכים זה את הכל!!!! אה ושכחתי הם צריכים את הסינר של אמא בתוך עשר דקות כי אם זה יקח 40 דקות הם כבר ירגישו חולשה והילפון:)...........)
חברים צר לי לגלות לכם אין בשום מקום משהו מושלם על מלא ובכל מקום אתה מוותר על משהו!!!!!
אז אם אתה באמת רוצה פיתרון למשבר הדיור תפסיק לחפש אשמים ואסטרטגיות תתחיל לעבוד על הראש !!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה