דרוש מידע תימניה? עיראקית? חלאבית? הונגריה? מאכלי עדות- מחפשת נשים אלופות

• הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שאלופות בבישול מאכלי עדות למיניהם, כולל בישול מודרני לסוגיו
אשמח אם תפנינה אליי לצורך פרויקט בנושא.
אין צורך כלל בידע מקצועי מיוחד, רק ניסיון בשטח ורצון לשתף....

תודה והרבה נחת!!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מה שמאד רציתי - למדתי להכין לבד!!!( ובלי להשוויץ - יוצא יותר טוב מהמקור!!! ) - שבקייה מרוקאית, לחוח וזלביה תימנית. ז'רבו הונגרי, פוקאצ'ה איטלקית, וופל בלגי , טופי שוקולד ....ועכשיו אני במהלך למידה להכנת קניידלעך עסיסיים....

אבל למה זה משנה???

• הוסף לסימניות
האוכל ההונגרי הולך אצלנו מצוין
אצל אמא שלי גם הרבה מהאוכל הדרום אמריקאי.

אם אוכל לעזור לך - בשמחה

חני

• הוסף לסימניות
למה זה אמור לשמש, אם מותר לי לדעת?
אשמח לחלוק מהידע והניסיון שברשותי על מבחר מאכלי עירק... (:

• הוסף לסימניות
במייל תקבלו פירוט... מי שמעוניינת כמובן.

• הוסף לסימניות
נושא ממש מעניין !!
אנחנו כמעט כל העדות הקיימות מזרח ומערב (חוץ מטריפולטים, תימנים וחלבים) ויש לנו במשפחה אהבה לאוכל עדות בצורה הכי אותנטית שיש- בלי שדרוגים ושינויים.
בשבת ניתן למצוא על השולחן 3 סוגי דגים (גפילטע, מרוקאי חריף אש ודג בוכרי) וכמה סוגי חמין. מכינים את הג'חנון והקישקע בעצמנו... אשמח להיות לעזר.

• הוסף לסימניות
נושא ממש מעניין !!
אנחנו כמעט כל העדות הקיימות מזרח ומערב (חוץ מטריפולטים, תימנים וחלבים) ויש לנו במשפחה אהבה לאוכל עדות בצורה הכי אותנטית שיש- בלי שדרוגים ושינויים.
בשבת ניתן למצוא על השולחן 3 סוגי דגים (גפילטע, מרוקאי חריף אש ודג בוכרי) וכמה סוגי חמין. מכינים את הג'חנון והקישקע בעצמנו... אשמח להיות לעזר.
אוי ווי, פתאום אני קולטת שהגבתי דרך הניק של גיסתי (היתה פה היום ונשאר מחובר)

• הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שאלופות בבישול מאכלי עדות למיניהם, כולל בישול מודרני לסוגיו
אשמח אם תפנינה אליי לצורך פרויקט בנושא.
אין צורך כלל בידע מקצועי מיוחד, רק ניסיון בשטח ורצון לשתף....

תודה והרבה נחת!!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני לא מי יודע מה אלופה בבישול,
אבל יש לי מבחר של מתכונים שעוברים מדור לדור מהונגריה, אני מכינה אותם כל שבוע.
אולי אוכל להיות לעזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה