- הוסף לסימניות
אני הבנתי שאפשר לתת מי מלח, השאלה איך מכינים בבית משהו שאפשר לתת לה ואיך נותנים כזה דבר? או אם יש למישהו עוד רעיון?
מים רתוחים עם טיפה מלח - אבל להשפריץ ממש טיפה ובעדינות - עם מזרקאני הבנתי שאפשר לתת מי מלח, השאלה איך מכינים בבית משהו שאפשר לתת לה ואיך נותנים כזה דבר? או אם יש למישהו עוד רעיון?
תודה רבה על התשובה המפורטת. רק חבל שלא היה מי שיכל לענות ב2:47 בלילהמים רתוחים עם טיפה מלח - אבל להשפריץ ממש טיפה ובעדינות - עם מזרק
זה גם גורם לעיטוש שמשחרר מיידית וגם המלח מייבש בפנים - אבל שוב - בזהירות ולא להגזים
לא להכין מי מלח לבד!! קשה לדייק במינון, ולתינוקת כ"כ קטנה זה ממש לא טוב...אני הבנתי שאפשר לתת מי מלח, השאלה איך מכינים בבית משהו שאפשר לתת לה ואיך נותנים כזה דבר? או אם יש למישהו עוד רעיון?
אולי אתם מתכוונים למי מלח המיועדים לבליעה כנגד אבדן מלחים בשלשולים? כי למי מלח כנגד נזלות זה ממש לא קריטי הבדל של כמה מ"ל לכאן או לכאן. כפית מלח לכוס מים (כפית רגילה לכוס זכוכית, כפית ח"פ לכוס ח"פ).לא להכין מי מלח לבד!! קשה לדייק במינון, ולתינוקת כ"כ קטנה זה ממש לא טוב...
יש לקנות בבית מרקחת מי מלח מיוחד לתינוקות
מצטרפת!!!רפלקסולוגיה
טיפה אחת עוזרת? אגב אני עושה ככה לעצמי כשהכל סתום וזה ממש כיף איך שזה משחרר, הבת שלי בת 5 מבקשת שאני יעשה לה כל בוקר (אני שמה לה בערך 1CC במזרק)המתכון של רופאת הילדים המיתולוגית שלנו (כנראה כבר ז"ל - הדברים עתיקים...) הוא כפית מלח שולחן לכוס מים (לאו דווקא רתוחים) - מטפטפים טיפה בטפטפת או סתם טובלים קצה ידית של כפית בנוזל, מעמידים אותה מעל לנחיר ומניחים לטיפה אחת ליפול לתוכו (וכך עושים גם לנחיר השני). העצה הטובה ביותר שלה נגד הצטננויות היתה - לקחת את הילדים בקיץ לחוף הים. האוויר של חוף הים מועיל למנוע נזלות (אפילו בחורף שאחרי).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים