- הוסף לסימניות
עדכון
עברתי לשאיבות והזנה מבקבוק
והיא נרגעה!!!
עכשיו מה עושים??
והיא נרגעה!!!
עכשיו מה עושים??
לבדוק לשון קשורהעדכון
והיא נרגעה!!!
עכשיו מה עושים??
בדקנולבדוק לשון קשורה
בדקנו
תקין
אצל מי בדקתם? יש מקרים שרופא ילדים לא מצליח לזהות, ורק כירורג מומחה לענין מגלה.בדקנו
תקין
ממליצה לך לבדוק שוב,בדקנו
תקין
מכירות מישהי מבית"ר עילית?זה אומר שהיא לא אכלה תקין ובכתה מרעב!!
יש לשון קשורה, יש קצרה, שווה בדיקה נוספת מעבר לרופא ילדים רגיל
אולי יועצת הנקה מנוסה?
ותינוקת בת חמישה ימים ממש לא אמורה לבכות. בלי שום קשר לאופי שלה.
היא אמורה להיות שלווה, רגועה ומוגנת.
ואם היא לא כך, מחפשים עד שמוצאים את הסיבה.
אצל מי בדקתם? יש מקרים שרופא ילדים לא מצליח לזהות, ורק כירורג מומחה לענין מגלה.
שווה בדיקה נוספת מעבר לרופא ילדים רגיל
ובסוף התברר שהיה קישור לשון קטן ושקוף-לא משהו שרואים במבט לא מקצועי
יורשה לי לחלוק קלות.כי דיבורים כמו 'זה אופי' 'זה פינוק' 'תני לו לבכות' 'אין לה כלום' - פירושם האמיתי הוא 'אני לא יודע מה זה, ואין לי פיתרון'.
יורשה לי לחלוק קלות.
משפטים כמו אלו יוצאים לפעמים גם מפיהם של גדולי רופאי הילדים כמו פלוצ'ניק והרט ודומיהם.
ומי שיגיד 'הם לא יודעים מה שהם מדברים' לא מכיר אותם.
יש תינוקות שכל מה שהם צריכים כדי להיות רגועים זה להיות שבעים ונקיים.לא מוכן בשום אופן להיות בעגלה / לול / מיטה
וגם על הרצפה בקושי...
זכור לך ארוע שהיה משמעותי מבחינה רגשית בעבורך באזור הזמן הזה?עד גיל שבועיים הוא היה מלאך,
כל מילה!אכן, אין לסמוך בעיניים עיוורות על רופאים, גם אם הם משדרים ביטחון עצמי גדול, אבל למעשה לא נותנים כל מענה.
כי דיבורים כמו 'זה אופי' 'זה פינוק' 'תני לו לבכות' 'אין לה כלום' - פירושם האמיתי הוא 'אני לא יודע מה זה, ואין לי פיתרון'. אז הולכים מייד הלאה, עד שבע''ה מוצאים את השליח הנכון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים