התייעצות תינוקת בת שנה וארבעה חודשים -איך מעסיקים?

• הוסף לסימניות
אני נמצאת עם הבת שלי יום שלם לבד.
לצאת החוצה בחום הזה לא בא בחשבון.
מחפשת רעיונות מה אפשר לעשות איתה.

• הוסף לסימניות
גואש (עם גופיה...)
בריכה (באמבטיה גם אפשרי עם כלים)
לורדים
לוטו
משחק פטריות
משחק משושים
משחק כוסות
לאכול
לישון
כלי מטבח

• הוסף לסימניות
משחקי השחלות אהובים עליהם מאוד.
אפשר לקחת קופסא של מטרנה לעשותת למעלה חורים בגדלים שונים, לקחת קשיות ולתת לה להשחיל, הבת שלי יושבת על זה המון זמן, הם גם אוהבות בגיל הזה לשבת ולקרוא ספרים. אפשר גם לעשות פעילויות מים,

• הוסף לסימניות
משחקי השחלות אהובים עליהם מאוד.
אפשר לקחת קופסא של מטרנה לעשותת למעלה חורים בגדלים שונים, לקחת קשיות ולתת לה להשחיל, הבת שלי יושבת על זה המון זמן, הם גם אוהבות בגיל הזה לשבת ולקרוא ספרים. אפשר גם לעשות פעילויות מים,
על משקל זה ניתן לקחת קופסא של מטרנה\סימילאק לעשות חור בגודל מתאים אך קצת יותר קטן מפונפון שתקני. להחליק את החור בעזרת קצת אש (גפרור דולק) ואז צריכים להתאמץ להכניס את הפונפפון פנימה. זה גם תחושתי ומתאים גם לגיל קטן יותר.
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
יש לי ארון אחד בסלון שהוא ארון בודד, אז אי אפשר לנעול אותו....
הילדים בגיל הזה מוציאים עליו את יצר ריקון הארונות.
אני שמה שם דברים פחות חשובים. זה הפורקן שלהם....
את לא יודעת כמה כיף לילדה בת שנה להוציא כלים מהארון, לפזר על הרצפה (זה עושה הרבה רעש....) ולהחזיר ושוב להוציא.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה