דרוש מידע תינוקת בת שנה שמעדה על הפנים ונחבלה בפה

• הוסף לסימניות
תוך כדי זחילה מעדה וקיבלה מכה בפנים, היה דימום רב.. יום לאחר מכן ראיתי שבשן התחתונה (יש לה למטה שתי שיניים) יש כמו חלק חסר/נסוג בחניכיים, לעומת השן שלידה, שם החניכיים יותר למעלה ונראות תקין.
בבוקר אקח אותה בע"ה לבדיקה אבל בינתיים הלחץ לא נותן לי להירדם.. מישהו נתקל או חווה מקרה כזה? יודע מהן ההשלכות/טיפול?

• הוסף לסימניות
תוך כדי זחילה מעדה וקיבלה מכה בפנים, היה דימום רב.. יום לאחר מכן ראיתי שבשן התחתונה (יש לה למטה שתי שיניים) יש כמו חלק חסר/נסוג בחניכיים, לעומת השן שלידה, שם החניכיים יותר למעלה ונראות תקין.
בבוקר אקח אותה בע"ה לבדיקה אבל בינתיים הלחץ לא נותן לי להירדם.. מישהו נתקל או חווה מקרה כזה? יודע מהן ההשלכות/טיפול?
יש מצב ששיניים ננעצות מנפילה.
הן בעצם נדחקות חזרה פנימה, אחרי תקופה, הן יוצאות חזרה.
לכאורה אין הרבה מה לעשות, רק לעקוב, לפעמים זה מחליש את השן, והיא תיפול בגיל מוקדם יותר, לפעמים צריך ביקורת כדי לראות שהשן לא מתפוררת.
ולכאורה תלוי כמה השן ננעצה, יש חשד שהשן הקבועה מעל, נהרס לה הציפוי.

• הוסף לסימניות
בשן עצמה לא ראיתי שינוי או תזוזה, רק החניכיים נסוגו למטה.....

• הוסף לסימניות
מכירה תינוק שנחבל בפה
אגב המקום הנכון לקחת אותה זה לרופא שיניים
(מי שאני מכירה הלכו לרופא משפחה וזה לא היה נכון)
בסוף עקרו לו את השיניים
והם יגדלו בהמשך
לא נעים אבל לא סוף העולם

• הוסף לסימניות
קחי אותה לרופא שינים מחר בבוקר
מה שאת רואה זה לא תמיד מה שרופא שינים תמיד רואה

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתיים נפלה מהספה, שן אחת יצאה שלמה כמו שהיא, עם השורש, השן השניה נדחפה פנימה והתעקמה
טסנו איתה למיון ושם עקרו לה את השן ותפרו את החניכיים כדי שלא יתפתח דלקת.

• הוסף לסימניות
לבן שלי זה קרה
צריך ללכת לרופא שיניים לבדוק שהכל בסדר ולא נוצרה דלקת, לא אמורה להיות בעיה ממשית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהחלט כדאי ללכת דווקא לרופא שיניים, הוא עושה צילום ויודע מה קורה בפנים ומה המצב של השיניים,
פשוט לקבוע תור דחוף לעזרה ראשונה ולהגיע.

• הוסף לסימניות
קצת, היה המון דימום וזה באמת מלחיץ
בדר"כ זה לא כלום, את יכולה להתייעץ אולי עם מוקד 24 בקופה, רק כדי לוודא שהכל בסדר ובבוקר תלכו לרופא
והמקום שנסג צמח בחזרה...? עכשיו זה נראה כרגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה